Beauty

Deze simpele lipstick hack willen we nu proberen

Lipstick aanbrengen is in principe niet heel lastig, maar met een felle kleur werken is toch een stuk moeilijker. Tijd om daar iets makkelijks op te vinden! Heb je het artikel gelezen over contouring met plakband? Dat is een geniale hack van Huda Beauty – een beautyguru op YouTube -, maar wist je dat je die hack ook voor je lipstick kunt gebruiken?

Als je een simpele beautytool zoekt is plakband wat je nodig hebt voor goede lijnen. Wil je een strakke contour? Plakband. Wil je dat je lipstick er strak opzit? Plakband it is. Echt! We spotten op Instagram een video waarin een meisje de Huda Beauty plakband hack gebruikt voor haar lipstick in plaats van contour. Eerlijk is eerlijk: het ziet er best geniaal uit en we willen deze hack maar al te graag uitproberen!

Speel je maar al te graag met verschillende lipkleuren maar vind je het lastig om een strakke liplijn te creëren met een lipstick? Check dan deze video:

Het enige wat je hoeft te doen is plakband langs je lippen te plakken en vervolgens je lippen in te kleuren met de lipstick, lipstain of lipgloss naar keuze. Hoe geniaal is dit?! Het ziet er ook nog eens goed uit. Zo lang je ervoor zorgt dat je plakband netjes zit hoef je verder helemaal geen zorgen te maken of je binnen de lijntjes kleurt of niet. Ideaal!

Wat vind jij van deze lipstick hack?