News

Gossip Girl(scene) week 15

Nieuwe week, nieuwe gossip-update vanuit celebville. Met deze week onder andere: Miley Cyrus en Liam Hemsworth zijn weer samen gespot (maar zijn ze nou verloofd?), maar liefst twéé Hollywoodkoppels verwachten een kind, Kylie Jenner is wel heel zeker van zichzelf en Lea Michele zet een tatoeage voor Cory Monteith.

Het is alweer bijna drie jaar geleden sinds de dag dat Cory Monteith veel te vroeg overleed. Hij maakt nog steeds een groot deel uit van Lea Michele’s leven en om hem te eren, heeft ze iets heel speciaals gedaan. Lea heeft een tatoeage laten zetten voor Cory. De actrice vereeuwigde het nummer ‘5’ op haar lichaam, wat het nummer was van Finn Hudsons football-shirt. “And one more… for my quarterback,” schrijft Lea bij de foto van haar nieuwe tatoeage. Wat een prachtig gebaar!

In dit artikel kondigden we het nieuws al aan, maar het is nu bevestigd. Blake Lively is weer zwanger! De actrice verwacht samen met Ryan Reynolds haar tweede kindje. Het nieuws is exclusief bevestigd aan US Weekly. Het koppel laat niet veel los over hun privéleven en aangezien Blake’s website Preserve uit de lucht is, verwachten we niet dat ze het zelf zullen bevestigen. Maar deze foto’s van een beginnende babybump zeggen genoeg!

Nog meer babynieuws! Ryan Gosling en Eva Mendes verwachten ook hun tweede kindje! Het stel heeft de zwangerschap lang geheim kunnen houden, maar Eva kon het niet meer ontkennen doen ze met een grote bump op een fotoshoot verscheen. Gefeliciteerd, Ryan en Eva!

Kylie Jenner is zonder twijfel de meest bekende 18-jarige ter wereld. En dat is haar een beetje naar de kop gestegen. De realityster deed onlangs een interview met Marie Claire en haar uitspraken leverden veel verontwaardigde reacties op. Kylie zegt verantwoordelijk te zijn voor de pruikenrage. “Ik ben begonnen met pruiken, en nu draagt iedereen pruiken”, meldt Kylie. Het zusje van Kim vindt het leuk dat ze als een stijlicoon wordt gezien. “Ik doe gewoon alles wat ik maar wil doen, en mensen volgen me.” Kylie is inderdaad een voorbeeld voor veel mensen, maarre… ze mag best een toontje lager zingen.

Miley Cyrus en Liam Hemsworth houden de roddelpers al maanden bezig. Zijn ze nou bij elkaar én verloofd?! De sterren houden hun lippen stijf op elkaar, maar de paparazzi hebben toch bewijsmateriaal weten te maken! Miley en Liam zijn voor het eerst in jaren weer samen gespot. Dat duidt er toch op dat er weet iets speelt tussen de twee… Maar geen verloving! Dat onthult Liam himself in een recent interview met het Australische TV Week. “Ik ben niet verloofd nee”, zegt hij in het interview. Mmm, we weten niet of we dat 100% geloven. Maar heel leuk om de lovebirds weer samen te zien!

Klik hier voor nog meer gossip nieuwtjes.

Until next week,
XOXO Girlscene

BronBronBron, Bron

Must reads 👀