Celebs

Wie rockt de look?

Celebrities en modellen voelen altijd de druk om er goed uit te zien. De paparazzi liggen namelijk overal op de loer! Wekelijks worden de celebs gesnapt in hun dagelijkse outfit. Girlscene zet elke week de verschillende looks op een rij, van Vanessa Hudgens en Kendall Jenner tot Lucy Hale en Stella Maxwell. Het is aan jullie om te stemmen: Wie rockt de look en wie slaat de plank volledig mis?

Kendall Jenner maakt samen met Gigi Hadid de straten van New York onveilig. De modevriendinnen worden vrijwel altijd gefotografeerd als ze de deur verlaten, daarom hebben ze altijd een stijlvolle outfit aan. Kendall gaat voor een satijnen jurk van ARE YOU AM I met daaronder een witte tee. De suède overknee boots zijn van Balmain. Kendall maakt de look af met een tas van Givenchy, jas van August Getty Atelier en ketting van Dylanlex.

Feesten en dik betaald worden: welkom in het leven van Kim Kardashian. De realityster reisde af naar Las Vegas omdat er een feest ter ere van haar werd gegeven. En wat voor een feest! Het dak van een gigantische nachtclub ging eraf. Voor deze feestelijke gelegenheid ging Kim meteen naar haar favoriete ontwerper, Olivier Rousteing van Balmain. Een prachtige jurk waarin haar vrouwelijke rondingen helemaal tot hun recht komen!

Kylie Jenner schittert deze maand in de Amerikaanse Marie Claire. Ook Hailey Baldwin en Zendaya schitteren op de cover. Ter ere van het nieuwe nummer werd er een feestje georganiseerd en uiteraard was covergirl Kylie erbij. De realityster neemt een voorbeeld aan haar grote zus en kiest ook voor een outfit van Balmain. We kunnen niet anders zeggen: Balmain staat de familie Kardashian/Jenner heel goed.

Lucy Hale heeft even van het leven als blondine geproefd en is nu weer terug naar bruin haar. Niet omdat blond haar niet beviel, maar omdat de opnames voor Pretty Little Liars weer zijn begonnen. Lucy laat haar nieuwe look zien op de rode loper van een evenement Freefrom, de zender waarop de serie wordt uitgezonden. Bij het kiezen van de outfit heeft de actrice hulp gehad van haar styliste Rachel Zoe. Het is een prachtige suit van Cristiano Burani.

Het festivalseizoen komt eraan en Vanessa Hudgens is helemaal in haar nopjes. Coachella gaat volgende week van start en ze is zich al volop aan het voorbereiden. Speciaal voor dit festival heeft Vanessa een manicure van $190 (!) gedaan. We verheugen ons nu al op haar fantastische festivaloutfitjes! Maar voordat het zover is, spotten we de actrice met een fantastisch broekpak. Enne… love the curls!

Als topmodel moet je altijd in vorm blijven. Dat is geen probleem voor Stella Maxwell, zij staat meerdere keren per week braaf in de sportschool. Is ook niet zo erg als je zulke leuke sportfoutfits als Stella hebt! De blondine draagt een blauwe sportbeha met een kleurrijke legging. Beide van Victoria’s Secret, natuurlijk! De sportschoenen zijn van Nike.

Ook leuk om te lezen: deze items moet jij deze zomer in je garderobe hebben

Wie rockt de look? En wie slaat de plank helemaal mis?

Beeld: Getty Images