Lifestyle

Tips & tricks voor het aanschaffen van een vibrator

Praten over seks doet bijna iedereen, maar praten over seks met jezelf is nog steeds een taboe. Wist jij dat één op de drie vrouwen een vibrator heeft? Oké, je hoeft dit natuurlijk niet van de daken te schreeuwen, maar veel vrouwen schamen zich hiervoor. Seks is hartstikke normaal, zelfs met een vibrator. Daarom geven wij jou de beste tips & tricks voor het aanschaffen van een vibrator.

Of je nu een relatie hebt, af een toe scharrel hebt of wanneer je single bent: seks is bijna altijd belangrijk. Veel mensen vinden het gek dat vrouwen een vibrator hebben wanneer zij een relatie hebben, maar waarom? Misschien zie jij je vriend niet super vaak of misschien wil jij jezelf af en toe ook gewoon wat me time gunnen. Vibrators kunnen een prima hulpmiddel zijn en het is helemaal niet vreemd om er één in huis te hebben. Overweeg jij om een vibrator aan te schaffen? Lees dan snel verder voor de beste tips & tricks.

Tips aanschaffen van een vibrator
Je moet jezelf wel een aantal vragen stellen als je op zoek gaat naar een vibrator. De allerbelangrijkste vraag is: Waar wil ik de vibrator voor gebruiken? Wil je een vibrator die alleen de clitoris stimuleert of liever eentje die vaginaal stimuleert? Er zijn heel veel mogelijkheden. Per mogelijkheid zetten wij een aantal vibrators voor jou op een rij.

♥ Wil ik een vibrator die speciaal de clitoris stimuleert?
Stimulatie van de clitoris vinden veel vrouwen erg prettig en opwindend. Bijna alle vibrators zijn ervoor gemaakt om de clitoris te stimuleren, maar je hebt ook vibrators die zich puur focussen op de stimulatie van de clitoris. Bedenk wat je zelf het belangrijkste vindt. 

♥ Wil ik een vibrator die vaginaal stimuleert?
Zoals je je waarschijnlijk wel voor kunt stellen heb je hier een andere vibrator voor nodig. Sommige vrouwen willen per sé een vibrator die vaginaal stimuleert omdat het dan volgens hen meer op ‘echte’ seks lijkt.

♥ Wil ik een grote of een kleine vibrator?
Wanneer je voor het eerst een vibrator koopt wil je misschien het liefst een kleinere vibrator, maar het kan ook zijn dat je juist een wat grotere wil kopen. Twijfel je te veel? Speel het dan op safe en koop een middelmaatje.

♥ Wil ik een vibrator die vaginaal én clitoraal stimuleert?
Wil jij graag het beste van twee werelden? Kies dan voor een vibrator die en je vagina én je clitoris stimuleert. Hier heb je ontelbaar veel modellen van. Groot klein, dik, dun: voor ieder wat wils.

De vibrators die je hierboven hebt kunnen zien, zijn de meest voorkomende. Natuurlijk is er nog veel meer keus en heb je allerlei soorten, maten etc. Je moet voor jezelf goed bepalen wat je graag zou willen hebben tijdens het aanschaffen van een vibrator.

Ben je bang om het online te bestellen en dat het dan bezorgd wordt in een pakketje waar op staat wat het is? Geen zorgen! Veel webshops bezorgen anoniem. Als je twijfelt of het anoniem bezorgd wordt check dan altijd even de website en stuur eventueel een mailtje naar de betreffende webshop.