Lifestyle

Deze celebs zitten op Tinder

Af en toe is er niks lekkerder dan gewoon een middag op de bank hangen en Tinderen. Op basis van iemands uitstraling gewoon naar links of rechts swipen en verder niet nadenken. Maar wat zou je doen als je ineens een celeb tegenkomt op je scherm? Er zijn namelijk best wat celebs die op Tinder zitten! Wat zou jij doen bij de volgende celebs, naar links of naar rechts swipen?

Britney Spears
Swipe me baby one more time! Britney heeft haar account niet zelf opgezet: de Amerikaanse tv-host Jimmy Fallon hielp haar hierbij. Hij vond dat Britney genoeg ups en downs had meegemaakt en besloot haar te helpen met daten. Tijd voor ware liefde via Tinder? Zou jij naar links of rechts swipen voor Britney?

Katy Perry
Nadat het uit ging met John Mayer werd Katy regelmatig op Tinder gespot. Gelijk heeft ze, na zo’n ingewikkelde relatie snappen wij best dat het tijd was voor wat zorgeloze fun! Of je Katy nu nog steeds tegen kunt komen op Tinder is niet bekend. 

Leonardo DiCaprio
Wow, als wij Leonardo tegen zouden komen op Tinder zouden we spontaan in de stress schieten. En sowieso naar rechts swipen. Maar wacht, wat als het geen match is? Of eigenlijk… Wat als het wel een match is? Pfft, wij kunnen wel een deodorant gebruiken tegen de zweetoksels. Wat zou jij aan Leonardo vragen als je hem tegenkwam op Tinder?

Lindsay Lohan
Ook Lindsay was een fanatieke Tinderella, maar aangezien ze nu alweer een tijdje gelukkig is met de zoon van een rijke zakenman, nemen wij aan dat ze het tinderen vaarwel heeft gezegd. De geruchten gingen dat Lindsay door haar vriend ten huwelijk is gevraagd, maar die zijn door haar woordvoerder weer ontkracht. Wel zijn ze nog steeds super gelukkig en heeft Lindsay een nieuw leven opgebouwd. You go girl, Lindsay verdient wel wat rust in haar leven. 

Eric Stonestreet
Misschien een onbekende naam, maar Eric ken je van Modern Family waarin hij een homoseksuele man speelt. Speelt ja, want in het echt is Eric een hetero die via Tinder hard op zoek is naar leuke dames. Zelf zegt Eric dat hij via de app al aardig wat dames heeft leren kennen. Hij schijnt zelfs gezegd te hebben dat hij een paar keer meerdere dames heeft gedatet op één dag. Eh, ieder zijn ding zeggen we dan maar!

Lily Allen
Lily op Tinder? Maar ze is toch getrouwd? Jazeker, en daar is Lily ook heel eerlijk over op haar profiel! Zo geeft ze aan dat ze getrouwd is en kinderen heeft. Zelf zegt ze dat ze niet op Tinder zit omdat ze op zoek is naar een nieuwe liefde, maar om in contact te komen met mensen terwijl ze aan het touren is. Hmm, zit wat in Lily, maar wij denken dat er wel betere platformen zijn dan Tinder want de verleiding is groot.
 

Zit jij op Tinder? En welke celeb zou jij wel tegen willen komen? 

Bron, bron, bron

Must reads 👀