News

Deze Gossip Girl ster krijgt schijnbaar een baby!

Het is grappig dat we op de Girlscene redactie zo ontzettend blij worden van babynieuws, terwijl het nieuws nog niet eens bevestigd is. Maar zojuist spotten we foto’s van een Gossip Girl ster en het lijkt erop dat ze misschien niet lang meer kan wachten tot ze het nieuws wél bevestigd. Wil je weten welke actrice misschien zwanger is? Lees dan snel verder.

Welke Gossip Girl actrice haalt nu het nieuws? *Trommelgeroffel* Blake Lively! Ze mag dan haar privéleven heel privé houden, toch hopen we dat ze de wereld snel blijmaakt met het nieuws dat baby nummer 2 onderweg is. De fotografen wisten Blake te vinden op de set van de thriller The Shallows en eerlijk is eerlijk: het lijkt erop dat ze toch echt iets aan het verbergen is. Het schijnt dat ze haar badjas meteen omknoopte toen ze merkte dat de fotografen op de loer lagen.

Normaal is Blake afgetraind en rockt ze een killer body, maar nu lijkt het of ze iets verbergt. Een babybuikje? Wie weet! Ze probeerde zelfs haar buik achter een surfplank te verbergen, waardoor de persen nu helemaal overuren draaien. Amerikaanse media zijn eruit: Blake Lively en Ryan Reynolds krijgen nog een kindje. Helaas kunnen we niets anders doen dan wachten. Time will tell! Tot die tijd kunnen we in ieder geval de foto’s goed bestuderen:

Wat denk jij: is Blake zwanger of niet?

Bron