News

Wow: Kylie Jenner herken je niet meer terug

Kylie Jenner staat (bijna) altijd wel flawless op de foto, daar hoef je niet aan te twijfelen. Op zich is het al knap te noemen als je altijd een goede foto hebt, maar wat nog knapper is, is als je onherkenbaar op de foto staat. De nieuwste cover van Kylie is absoluut een geval van Kylie, is it you? Want wat is er in hemelsnaam met haar foto gebeurd…?

Er is geen twijfel over mogelijk dat Kylie Jenner aan haar carrière werkt. Ze is nog maar 18 jaar – laten we dat niet vergeten – en inmiddels timmert ze hard aan de weg. Haar lipproducten gaan als warme broodjes over de toonbank en daarnaast verdient ze onder andere geld met Keeping Up With The Kardashians en social media. Dat loont, want deze maand mag ze namelijk niet één, maar zelfs twee covers sieren!

Op de cover van Marie Claire ziet Kylie Jenner er juist verrassend anders uit op een positieve manier. Jong, fris en niet onder de plamuur. Eerlijk is eerlijk, zo zien we haar niet heel vaak maar het staat haar ontzettend goed. Maar de Adweek cover daarentegen… What happened? Hoe jong en fris Kylie er op Marie Claire uitziet, zo oud lijkt ze hier. Kijk maar:

Marie Claire

Adweek

 

Een foto die is geplaatst door Adweek (@adweek) op

Iedereen weet dat tijdschriften foto’s vaak bewerken in Photoshop, maar is de vormgever niet veel te ver gegaan met deze cover? Haar jukbeenderen ogen niet hetzelfde, haar taille lijkt bijna te smal en haar hele uitstraling is niet op z’n Kylie’s. Als je de twee covers naast elkaar legt zou je niet zeggen dat dit dezelfde personen zijn als je Kylie niet zou kennen.

Wat vind jij van deze Kylie Jenner foto?