Fashion

7 webshops die je moet kennen

Welke trends ga je deze zomer weer zien? Wat is hot or not? Hieronder laten wij jou de allerleukste accessoires, beauty en fashion shops zien. Neem een kijkje en maak je klaar voor deze zomer!


1. A box filled with beauty
De StyleTone beautybox is de beste manier om nieuwe producten uit te proberen. Je leert merken kennen en je blijft op de hoogte van de laatste beauty- en lifestyletrends. Je ontvangt iedere maand een nieuwe box thuis. Daarin zitten 5 fullsize producten (niet op dieren getest) en een mini magazine met informatie over de producten en merken in de box van die maand. Voor slechts €12,50 ontvang je een box ter waarde van gemiddeld €80! Jouw box past bijna altijd door de brievenbus, daar hoef je niet voor thuis te blijven.
Nu voor lezeressen van Girlscene een kortingscode voor een extra welkomspakket twv €20 bij een nieuw abonnement met kortingscode ‘girls20’.


2. Look and feel like a Fashionista

Fashion-click is dé online shop voor on trend sieraden, tassen en andere modeaccessoires. De producten zijn geïnspireerd op de catwalk en trends uit Parijs en Ibiza. Dit allemaal ook nog voor leuke prijzen. De collectie wordt (bijna) wekelijks uitgebreid met nieuwe producten waardoor je altijd de nieuwste trends bij Fashion-click kunt scoren. Kun jij ook geen genoeg krijgen van shoppen? Dan ben je bij Fashion-click aan het juiste adres. Speciaal voor Girlscene lezers een korting van 10% met kortingscode: ‘girls’.


3. Everything we love

Op SHOPdames.nl vind je het meest complete en nieuwste aanbod lingerie, topjes en jurken van Nederland. SHOPdames.nl wil de drukke dame tijd besparen op het oneindig doorspeuren van winkelcentra op zoek naar simpele dagelijkse damesmode. Wanneer er een artikel niet op voorraad is, dan verwijzen en adviseren zij netjes naar de meest geschikte aanbieder. Wil jij als dame ook tijd besparen op het shoppen van dagelijkse kleding? Word een SHOPdame en kom naar www.shopdames.nl.


4. Your nails are like jewels
Bij de Nagelfabriek vind je het grootste aanbod gellak van Nederland met meer dan 100 verschillende kleuren. Natuurlijk kan je hier ook terecht voor acryl- en gelproducten, nagelfrezen, lampen en make-up, denk hierbij aan grote merken als Sleek, W7, Real Techniques en Golden Rose.
Plaatst nu snel een bestelling met de kortingscode: ‘beautyscene’ en ontvang 15% korting op het gehele assortiment. Deze code is geldig tot en met 16 mei 2016.


5. Vrolijke tassen en koffers

Bij Bagageonline vind je de leukste tassen en koffers van bijvoorbeeld Herschel, Eastpak en SuitSuit. Altijd de nieuwste collecties voor de scherpste prijs. Bestel je voor 22:00 uur? Dan heb je je bestelling de volgende dag al in huis. Shop nu 10% korting met couponcode GIRLSRULE.


6. Shoppen bij YAB Fashion Store
Let the sun shine! De zomer gaat bijna van start en dat betekent dat je weer een nieuwe garderobe mag aanschaffen. Bij YAB Fashion kun je terecht voor fashionable en betaalbare kleding voor een dag school, maar ook een avondje stappen. In deze boetiek in Dordrecht staat het motto: ‘You are beautiful ‘ voorop, zoals de naam YAB betekend. Mix & match de leukste dames merken van dit moment met trendy en betaalbare items uit binnen- en buitenland. Ps. Ook voor jouw boyfriend hebben ze een super hippe collectie 😉


7. Nieuwe en unieke fashionfinds

Op www.fashionwannahaves.com vind je een gevarieerd aanbod aan lifestyle- en fashionaccessoires. Het assortiment is een mix van trendy fashionitems afgewisseld met unieke, stijlvolle items. Stuk voor stuk producten van goede kwaliteit, voor een leuke prijs. Leuk om jezelf of een ander cadeau te doen. Fashionwannahaves hoopt iedereen dat blije gevoel te kunnen geven! Nu voor lezeressen van Girlscene een kortingscode van 10% met kortingscode ‘FW_GIRLS10’.

Ken jij deze webshops al?

*Dit is een advertorial

Must reads 👀