Beauty

Gezocht: Ben jij onze nieuwe Poutylipzz tester?

Heb je het over Kylie Jenner lippen, dan weet iedereen direct waar het overgaat. De jongste zus van de Kardashian-Jenner clan heeft volle lippen op de kaart gezet en wereldwijd gingen meisjes aan de slag om de look te kopiëren. Gelukkig hoef je voor zwoele pouty lips niet direct bij de plaatselijke plastisch chirurg aan te kloppen. Er zijn namelijk genoeg trucjes om aan dezelfde sexy lippen te komen.  Zoals bijvoorbeeld Poutylipzz én hier hebben wij jouw hulp bij nodig!

Wie lippen à la Kylie wil hebben heeft een aardig project voor zich liggen. Met een lipliner, de juiste shaping en lipstick kom je al een heel eind, maar voor echte volle lippen heb je toch een iets drastischere aanpak nodig. Zeg maar dag tegen dunne lippen, want hier is Poutylipzz!

Hoe werkt het?
Het Poutylipzz serum gebruik je als een normale lipgloss. De glans van de gloss is heel glamorous, maar je lippen zien er ook direct een stuk voller en frisser uit. Niet dat we aanraden om de lipgloss te eten, maar het mintsmaakje is intens fris en best een beetje verslavend. Poutylipzz moet je minimaal 29 dagen en 3 keer per dag gebruiken. Zo krijgt de revolutionaire formule optimaal de kans om zijn werk te doen.

Het is klinisch bewezen dat het serum van Poutylipzz ervoor zorgt dat de lippen meer volume krijgt zonder enge fillers of injecties. De transparante lipgloss geeft je lippen dat zwoele Kylie Jenner-effect.

Wil jij de Poutylipzz voor ons testen en je ongezouten mening geven? Dan hebben wij jou nodig! Vul onderstaand formulier volledig in, laat je motivatie achter in het vakje ‘opmerkingen’ en wie weet ben jij Girlscene’s Next Top Tester!

Bekijk hieronder de video van Poutylipzz en klik hier voor meer informatie.

Watch on YouTube

*Door akkoord te gaan met de actievoorwaarden geef je toestemming dat Girlscene jouw gegevens mag gebruiken voor promotiedoeleinden