Celebs

Wie rockt de look?

Celebrities en modellen voelen altijd de druk om er goed uit te zien. De paparazzi liggen namelijk overal op de loer! Wekelijks worden de celebs gesnapt in hun dagelijkse outfit. Girlscene zet elke week de verschillende looks op een rij, van Demi Lovato en Kylie Jenner tot Lucy Hale en Romee Strijd. Het is aan jullie om te stemmen: Wie rockt de look en wie slaat de plank volledig mis?

Kylie Jenner en haar familie werden deze week ‘ontvoerd’ door Kris Jenner. Ze stapten in een privévliegtuig zonder dat ze wisten waar ze naartoe vlogen. Wat bleek? Kris trakteerde haar gezin en aanhang op een mini-wintersportvakantie! Het is natuurlijk best koud in de sneeuw, vandaar Kylie’s warme outfit. De realityster draagt een witte hoodie met een zwarte legging. Aan haar voeten heeft ze sneakers van Puma. Ze maakt de look af met een pet van Von Dutch, haar favoriete accessoire van dit moment. 

Romee Strijd woont en werkt nu in New York, maar gelukkig heeft ze ook een Nederlandse vriendin die in de buurt woont. Ze is samen Daphne Groeneveld koffie gaan halen bij een hip tentje. Uiteraard in een net zo hippe outfit! Romee gaat voor een kanten top met zwarte blazer en mom jeans en Daphne is all black everything met een zwarte jas en skinny jeans.

Ashley Benson werkt hard aan haar bikini body en heeft net een intensieve workout gedaan. Ze ziet er nog verrassend goed uit! De sportoutfit van de blondine bestaat uit een tee met print, oversized vest, strakke legging en knalgele Nikes. Waar ze een beanie en Ray-Ban zonnebril voor nodig heeft tijdens het sporten weten we ook niet, maar het staat wel cool!

Hailey Baldwin is koningin van de coole outfits en ze doet haar naam weer eer aan. Het topmodel loopt over straat in een paarse bomberjack en een hoodie van Fear of God. Deze kledingstukken combineert ze met een leren legging. De grote zonnebril maakt de look ultra cool.

Lucy Hale is een avondje uit met haar vrienden en voor de gelegenheid heeft ze zich flink opgedoft. De actrice heeft haar mooiste outfit aangetrokken. De rode off shoulder jurk staat haar echt prachtig! Lucy heeft een tas met chain uitgezocht die perfect staat bij de jurk en haar gouden minimalistische kettinkje. De high heels met zebraprint willen wij ook wel hebben!

De iHeart Radio Music Awards werden deze week uitgereikt en uiteraard stond Demi Lovato op de gastenlijst. Demi stal de show, niet alleen op het podium maar ook op de rode loper. De zangeres draagt een broekpak van Alexander McQueen met high heels van Prada en sieraden van Miss Rodkin. Fierce!

Wie rockt de look? En wie slaat de plank helemaal mis?

Beeld: Getty Images

Must reads 👀