News

Dit is Khloé Kardashians favoriete seksstandje

Als celebrity wil iedereen elk detail van je weten. Wie je datet, waar je shopt en wat je eet. Er is bijna niks dat onbesproken blijft over het leven van een ster. De sterren van wie we het meest weten zijn ongetwijfeld de Kardashians. Khloé Kardashian heeft er inmiddels geen problemen mee om álles te bespreken en heeft daarom onthuld wat haar favoriete seksstandje is. Just so you know.

We weten veel over de familie Kardashian dankzij Keeping Up With The Kardashians, maar nu ze hun eigen websites hebben gelanceerd zijn er écht geen geheimen meer. Khloé heeft op haar website een lijst met seksstandjes en de calorieën die je ermee verbrandt gezet. Want, waarom ook niet? 

Maar het blijft niet bij een lijst met seksstandjes. Khloé onthult ook haar eigen favorieten. Het missionaris-standje is niets voor de realityster: “Ik hoor niet in een missionaris-positie!”. Khloé is echter niet vies van doggystyle. “Daar zeg ik geen nee tegen!”

Khloé’s meest favoriete seksstandje? “Een standje zoals reverse cowgirl doet niet alleen zijn werk,” legt Khloé uit, “Maar het is ook nog eens een hardcore workout!” Zo, weten we dat ook weer.

Wat vind jij ervan dat Khloé zulke informatie deelt?

Bron