News

Deze Instagram foto van Justin Bieber gaat té ver

Justin Bieber doet wel vaker dingen waarover we ons verbazen, zoals de dreadlocks die hij zich liet aanmeten, maar helaas is dat niet altijd positief. De zanger heeft veel ophef veroorzaakt met een foto die hij op Instagram heeft geplaatst. Wát is Justin daar aan het doen?! Hij geeft niet bepaald het goede voorbeeld aan zijn fans…

We weten allemaal dat Justin geen engeltje is. Hij is een aantal keren in aanraking gekomen met de politie, maar heeft zijn leven de afgelopen jaren flink verbeterd. Toch doet de superster nog weleens gekke dingen. De Biebster heeft veel woedende mensen op zijn dak gekregen doordat hij deze foto op Instagram plaatste:

Het is een doodnormale spiegelfoto op het eerste gezicht, maar als je goed kijkt heeft hij iets in zijn hand. Een sigaret! Nu is het niet bepaald shocking als iemand rookt, maar de zanger heeft 64 miljoen volgers op Instagram en veel jonge fans die tegen hem opkijken. Hij krijgt zelfs vragen van jonge meisjes welke sigaretten hij rookt!

Veel mensen zijn daarom boos op Justin. “Ooit was je mijn idool, maar nu… Veel jongens en meisjes kijken tegen jou op en je plaatst foto’s waarop je rookt”, schrijft een boze fan. “Wat voor voorbeeld wil je zijn voor je jonge fans?” schrijft een andere Instagramgebruiker.

Natuurlijk mag iedereen weten wat hij doet met zijn leven, maar Justin heeft een voorbeeldfunctie en heeft waanzinnig veel invloed op fans. Roken is hartstikke slecht voor je en zou wat ons betreft in geen enkele vorm gepromoot moeten worden. 

Wat vind jij van de foto van Justin: mag hij zulke foto’s plaatsen of is hij hiermee een verkeerd voorbeeld voor zijn fans?