Celebs

Wat is er met Bam Margera van Viva La Bam gebeurd?!

Bam Margera werd werelberoemd toen hij samen met zijn vrienden stunts uitvoerde waar geen enkele andere gek zich aan zou wagen. Hij was de ster van Jackass en kreeg zijn eigen realityshow, Viva La Bam. De stunter verdiende miljoenen met zijn streken. De wereld lag aan zijn voeten. Maar nu, jaren later, is het leven van Bam flink veranderd. Van de jongen die ooit zo veelbelovend was, is niks meer overgebleven. Bereid je vast voor: je herkent Bam niet meer terug.

We leerden Bam Margera en zijn vrienden kennen in 2000. Twee seizoenen lang voerden zij de meest extreme stunts uit, waarbij het niet ongewoon was dat iemand met een gebroken bot weer naar huis ging. Bam was, samen met Johnny Knoxville, de meest populaire van het programma. Vandaar dat MTV nog brood in hem zag en hem een eigen realityshow gaf. Van 2003 tot 2005 volgden we Bam, zijn vrienden en zijn familie (waaronder zijn overbezorgde moeder April en zijn gekke oom Vito).

Bam leek een rooskleurige toekomst voor zich te hebben. Hij had miljoenen op zijn bankrekening, een goed cv en aan aandacht geen gebrek. Helaas is het na Viva La Bam bergafwaarts met hem gegaan. Hij probeerde het nog even met een nieuw programma: Bam’s Bad Ass Game Show, maar dat sloeg niet aan. Bam verdween langzaam uit de spotlights.

Maar het ging pas echt mis toen zijn beste vriend, Ryan Dunn (die ook te zien was in Jackass en Viva La Bam) op 20 juni 2011 verongelukte. Ryan kroop dronken achter het stuur en knalde vervolgens tegen een boom. Bam heeft de dood van zijn beste vriend nooit kunnen verwerken en is sindsdien verslaafd aan alcohol. Bam was 23 jaar toen hij op het toppunt van succes was, inmiddels is hij 35 jaar en heeft hij zijn leven totaal niet op de rit.

Bam is ondanks zijn problemen nog niet uit de spotlight verdwenen. Hij doet samen met zijn moeder April mee aan Family Therapy. In dit programma proberen sterren als Dina en Michael Lohan hun familieproblemen op te lossen. In een voorproefje van het programma is te zien dat Bams moeder zich oprecht zorgen maakt over zijn situatie, maar Bam wil er niks van horen.

Watch on YouTube

Het is nooit leuk om te zien dat een ster het verkeerde pad is opgegaan. Bam lijkt op dit moment helemaal niet meer op de ondeugende skater zoals we hem leerden kennen. Laten we hopen dat hij snel van zijn alcoholprobleem af is en de toekomst er weer rooskleurig voor hem uitziet!

Ook leuk om te lezen: Je herkent Nelly Furtado niet meer terug!

Keek jij ook naar Jackass en Viva La Bam?

Bron, bron

Must reads 👀