Fashion

Dit zijn de zonnebrillen die iedereen deze zomer draagt

De zon schijnt, de luchtige kleding hangt weer in de kast en de terrassen zijn weer open. Kom maar door met de lange zomerdagen én zonnebrillen! Op de Girlscene redactie hebben we er in ieder geval al helemaal zin in en kunnen we niet wachten tot het echt warm genoeg is. Maar die zonnebril kunnen we wel alvast opzetten. 😉 Tijd om de dé zonnebrillen van het moment eens op een rij te zetten.

Je kunt natuurlijk iedere zonnebril op je neus staan, maar eerlijk is eerlijk: de een staat net iets mooier bij je gezichtsvorm dan de ander. Als je het belangrijk vindt dat de zonnebril bij je gezicht past raden we je aan om dit artikel nog eens terug te lezen. Dan kom je erachter welk type bril past bij jou!

Ronde zonnebrillen
Vorig jaar zag je ronde zonnebrillen natuurlijk heel veel terug in het straatbeeld. De Ray Ban’s waren het toen helemaal, maar dit jaar zien we een ander type zonnebril. Ronde glazen gaan gepaard met een dikker montuur en we zien opvallend veel lichte kleuren.

 
Costes zonnebril €12,95 | Costes zonnebril €12,95

 
River Island zonnebril €13 | Even & Odd zonnebril €9,95

Gele lenzen
Dit is een typisch love it or hate it-geval, maar zonnebrillen met gele lenzen zijn deze zomer helemaal hot! Waarschijnlijk heb je al menig fashionblogger gespot met zo’n zonnebril op haar neus en zoals je misschien al kon raden is dit één van dé it-brillen van 2016.

 
River Island zonnebril €17 | River Island zonnebril €17

Cateye zonnebril
Wat monturen betreft zit je deze zomer helemaal goed met een cateye zonnebril. Het enige wat in 2016 anders is, is dat het montuur dit jaar wat kleiner uitvalt dan we gewend zijn. Maar hoe dan ook, de cateye bril is zeker het proberen waard! Vooral omdat het bij veel gezichtsvormen mooi staat.

 
River Island zonnebril €22 | Jeepers Peepers zonnebril €24,95

 
River Island zonnebril €17 | ASOS zonnebril €16,90

Kattenoog zonnebril
Naast ronde en cateye zonnebrillen zijn er ook veel monturen te koop waarbij deze twee trends gecombineerd worden: zonnebrillen met het kattenoog-design! Deze look is niet voor iedereen, maar goed gecombineerd zijn ze hartstikke leuk.

 
Aldo zonnebril €15,95 | Even & Odd €12,95

Welke zonnebrillen vind jij het leukste?

Must reads 👀