Lifestyle

8 dingen die je een keer gedaan moet hebben met je beste vriendinnen

Vriendinnen, wat zouden we zonder ze moeten? Met je best friends kun je uren kletsen en heb je geregeld de slappe lach tot het punt dat jullie bijna in jullie broek plassen. Er is nooit een saai moment! Bij iemand thuis chillen of een koffietje drinken bij het tentje om de hoek doen jullie vast vaak genoeg, maar er zijn nog veel meer leuke dingen die je met je vriendinnen kunt doen! Deze dingen moéten jullie van je best friends bucketlist strepen.

Deze dingen moet je écht een keer gedaan hebben met vriendinnen:

Een nostalgische filmmarathon
Grote kans dat je weleens een film hebt gekeken met vriendinnen, maar wat dacht je van een heuse marathon? Maak het nóg specialer door films te kijken die jullie doen denken aan vroeger of jullie tijd samen. Misschien hebben jullie weleens A Cinderella Story en Mean Girls gekeken. Hoe leuk is het dan om al die films opnieuw samen te kijken? Uiteraard gaat een ouderwetse filmmarathon gepaard met heerlijke snacks.

Een ouderwetse sleepover
Een sleepover heb je vast ook al gedaan met vriendinnen, maar hoe lang is het geleden? Als je de laatste keer niet meer kunt herinneren, dan is het tijd voor een nieuwe sleepover! Pak jullie mooiste pyjama uit de kast, speel ouderwetse spellen als doen, durf of de waarheid en sla de nodige snacks in. Enne, tot midden in de nacht kletsen hoort er natuurlijk ook bij ;-).

Samen op een sport
Sporten: of je vindt het heerlijk, of je vindt het vreselijk. Maar, hoe (extra) leuk is sporten als je het samen met vriendinnen doet? Ga samen op dansles, motiveer elkaar in de sportschool of richt een nieuw voetbalteam op. Zo is sporten helemaal niet erg en zie je elkaar nóg vaker. Ideaal!

Een potje karaoke
Jullie zijn beste vriendinnen en hoeven jullie voor niks te schamen, toch? Een potje karaoke zingen is niet alleen hilarisch, maar is ook een perfecte activiteit om nog meer te bonden. Iedereen laat zich van haar meest gênante kant zien – als we er vanuit kunnen gaan dat jullie zo vals als een kraai zingen – en dat maakt jullie nog closer. Met niemand anders zou je dit durven!

Een fotoshoot
Jullie bijzondere vriendschap wil je natuurlijk wel bezegelen. Met een mooie groepsfoto bijvoorbeeld! Want hé, jouw BFF’s verdienen toch= een mooi plekje in jouw kamer. Houd daarom een fotoshoot. Trek jullie mooiste outfits uit de kast of ga juist voor een hilarische dresscode zoals matching outfits of de Spice Girls en strike a pose! Moeten jullie wel eerst even een fotograaf regelen natuurlijk ;-).

Samen naar een museum
Jullie kunnen uren kletsen over de meest onbenullige dingen, maar het is ook weleens leuk om iets cultureels te doen. Bezoek een museum met je girl squad en laat jullie onderdompelen in al het moois wat er te zien is. Als jullie ervoor kiezen om naar een museum in een stad te gaan, plak er dan meteen een dagje aan vast.

Een kledingruilavond
Een groep met vriendinnen staat gelijk aan heel veel kleding. Veel kleding die jullie vast niet allemaal meer even leuk vinden. Organiseer daarom een kledingruilavond. Lever de kledingstukken in die je nooit aantrekt en ga naar huis met een nieuwe garderobe!

Een vriendinnenweekend
Niets is leuker dan een meidenavondje met je beste vriendinnen. Maar hoe leuk is het als je van die meidenavond een heel meidenweekend maakt?! Maar wat nog leuker is, is een weekend waarin je compleet in de watten wordt gelegd! CosmoGIRL! en GIRLZ verzorgen dit superdeluxe weekend en jij kunt erbij zijn. Zie je het al voor je: samen met drie vriendinnen opgehaald worden in stijl en naar de locatie gereden worden, fijne beautytreatments, gratis shoppen met een stylist, goodiebags… Jij kunt bij dit VIP weekend zijn! Markeer 30 april en 1 mei alvast in je agenda, want als je meedoet met de winactie maak je kans om erbij te zijn.

Wat kun je precies winnen?
Jij en drie vriendinnen…
… worden ’s ochtends opgehaald in stijl.
… krijgen een manicure bij SOAP TREATMENT STORE.
… krijgen een shop sessie met een stylist.
… krijgen een complete Primark-outfit t.w.v. €100,- p.p..
… krijgen een heerlijke lunch.
… worden opgemaakt door een visagist.
… krijgen een superlekker diner.
… gaan naar de musical The Bodyguard (+ backstage tour).
… sluiten de dag af met een drankje.
… krijgen een goodiebag van essence cadeau.
… overnachten in een luxe suite in de viersterrenhotel Dom in Utrecht.

Tijdens het weekend zijn er de hele dag twee begeleiders aanwezig.

Meedoen met de winactie? Meld je hier aan!

Must reads 👀