Beauty

Deze groente is hét geheim van volle wenkbrauwen

Het lijkt alsof er elke dag een nieuwe beautytrend bijkomt. De één nog gekker dan de ander. De laatste beautytrend heeft te maken met groente. Jep, groente kun je blijkbaar niet alleen eten maar het bezorgt je ook volle wenkbrauwen. Beautybloggers wrijven een groente op hun wenkbrauwen voor Cara Delevingne wenkbrauwen. Wil je weten welke groente hét geheim van volle wenkbrauwen is? Lees snel verder.

Heb je weleens een ui tegen je wenkbrauwen gewreven? Waarschijnlijk is dat nooit in je opgekomen, maar waag je je er binnenkort aan. Beautybloggers doen het namelijk allemaal! Wie had gedacht dat een ui deel kan uitmaken van jouw beautyroutine?

Het klinkt misschien een beetje gek in de oren, maar er is een heel goede reden voor. Een ui zou hét geheim zijn van volle wenkbrauwen. De zwavel die uien bevat stimuleert de bloedtoevoer naar het gebied, waardoor de haargroei wordt bevorderd. Die Cara Delevingne wenkbrauwen zijn binnen handbereik door een ui!

Huda Kattan, een beautyguru met meer dan 12 miljoen volgers op Instagram, is begonnen met de trend. Zij zweert bij deze methode en heeft een korte video gemaakt om te laten zien hoe zij te werk gaat met een ui. 

Hoe ideaal deze nieuwe methode ook lijkt (een goedkoper ‘beautyproduct’ bestaat niet), het is niet bewezen dat een ui écht helpt om vollere wenkbrauwen te krijgen. Maar hé, je kan het altijd proberen? Wel even oppassen dat het sap van de ui niet in je ogen terechtkomt! 

Wat vind jij van deze nieuwe methode? Ga je het proberen of vind je het een belachelijke trend? 

Bron

Must reads 👀