Food

Fit girls worden héél blij van dit food nieuws

De wintermaanden met warme chocolademelk en stamppotten zijn voorbij, nu is het weer tijd voor healthy food! Je voelt je niet alleen goed en fit als je kiest voor gezond eten, maar het draagt ook nog eens bij aan je bikini body ;-). Ben je veel aan het sporten? Dan word je heel blij van dit product dat gewoon in de supermarkt is te vinden! Geloof ons: dit maakt jouw leven zoveel makkelijker.

Mensen die veel sporten en met gezonde voeding bezig zijn, weten hoe belangrijk eiwitten zijn. Eiwitten hebben we nodig voor de opbouw van spieren, botten, onze huid en andere weefsels in ons lichaam. Als je veel in de sportschool te vinden bent, dan is het des te belangrijker dat je voldoende eiwitten binnenkrijgt. Eiwitten zorgen ervoor dat je spieren na een intensieve training sneller herstellen en het dient als brandstof tijdens lichamelijke inspanning. Bovendien zorgt eiwit voor een verzadigd gevoel, waardoor je minder snel naar een snack grijpt als tussendoortje.

Het eiwit uit eieren is dus heel nuttig, maar het eigeel dan weer minder. Althans, je moet eigeel niet te vaak eten. Daarom is het product Two Chick Egg White zo handig voor de fit girls onder ons! Met Two Chicks Egg White maak je gemakkelijk en snel shakes, cakes, skinny omeletten en nog meer heerlijke eiwitrijke gerechten. Het flesje egg white bevat 0% vet en cholesterol, is rijk aan proteïne en koolhydraat arm. Perfect en nooit meer stress tijdens het koken als er eieren gesplitst moeten worden. Eén fles Two Chicks bevat vijftien gepasteuriseerde vloeibare eiwitten is gluten en lactosevrij en afkomstig van vrije uitloop eieren.

Two Chicks is ontstaan in LA, de stad waar medeoprichter Anna Richey idolaat werd op de vele gerechten met “skinny” eiwitten. Vele sporters en celebrities omarmen egg white en het is een onderdeel van hun dagelijkse dieetroutine. Terug in de UK zag Anna Richey een gat in de markt en lanceerde in 2007 samen met haar vriendin Alla Chapples, Liquid Egg White onder de merknaam Two Chicks.

Two Chicks is te koop bij Albert Heijn in flessen van 500g voor €3,99.

Wil jij dit product weleens proberen?