News

Gossip Girl(scene) week 13

Nieuwe week, nieuwe gossip-update vanuit celebville. Met deze week onder andere: Harry Styles krijgt zijn acteercarrière niet van de grond, Kendall Jenner heeft een nieuwe vlam, Justin Bieber weer poedelnaakt op Instagram en zó lang doet Kylie Jenner over het lakken van haar nagels.

Nu One Direction een pauze heeft ingelast, stort Harry Styles zich op zijn acteercarrière. Gezien zijn bekendheid dacht hij dat hij binnen no time rollen zou scoren. Maar volgens insiders komt zijn acteercarrière helemaal niet zo makkelijk van de grond. “Hij krijgt alleen kleine rolletjes aangeboden,” meldt een bron.”Casting directors willlen hem niet casten omdat Harry niet veel acteerervaring heeft en niet bereid is om acteerlessen te nemen.” Harry denkt volgens een bron dat hij het acteren wel onder de knie heeft, aangezien hij al veel ervaring heeft in de showbizz, mediatrainingen heeft gevolgd en in videoclips heeft gespeeld. Dat heeft de zanger toch een beetje onderschat… Uiteraard ontkent het management van Harry deze geruchten en zou hij een paar leuke, grote projecten op de planning hebben staan. Wij zijn heel benieuwd of Mr. Styles het inderdaad schopt tot filmster…

Harry wie? Kendall Jenner is de zanger al helemaal vergeten, naar verluidt heeft ze het heel gezellig met iemand anders! Het topmodel zou al een aantal maanden in het diepste geheim afspreken met basketballer Jordan Clarkson. “Ze vinden elkaar heel leuk,” zegt een bron. Het had ook echt iets kunnen worden met Harry, maar omdat hij geen vaste relatie wilt is Kendall verder gegaan met iemand anders. Fijn voor Kendall dat ze nu iemand heeft gevonden die wél voor haar wil gaan!

“De hele wereld heeft mij al naakt gezien, dus waarom ook niet?” moet Justin Bieber gedacht hebben bij het plaatsen van het bovenstaande kiekje. Afgelopen oktober lekten er paparazzifoto’s uit waarop Justin in vol ornaat te zien is. Daarom heeft de zanger er waarschijnlijk geen problemen mee om zijn blote billen op Instagram te laten zien. Eerlijk is eerlijk: hij is geen verkeerd uitzicht ;-).

De Kardashian/Jenner familie krijgt vaak de kritiek dat ze bekend zijn om niks. Nu is dat niet helemaal waar – de familie heeft meerdere bedrijven en doet goede zaken – maar als je hoort hoe lang Kylie Jenner erover doet om haar nagels te lakken, dan kun je je wel afvragen hoe druk ze het nu écht heeft. De realityster zou er namelijk vijf uur over doen om haar nagels van een kleurtje te voorzien. Vijf. Uur. Maar hé, dan heb je wel de meest fancy manicure die er is…

Watch on YouTube

Yay! Ariana Grande’s nieuwe videoclip is uit. Het is een sensuele video geworden waarin Ariana super sexy te zien is. Tja, wat wil je ook als je nummer ‘Dangerous Woman’ heet?

Until next week,
XOXO Girlscene

BronBronBron, Bron