Fashion

Wie rockt de look?

Celebrities en modellen voelen altijd de druk om er goed uit te zien. De paparazzi liggen namelijk overal op de loer! Wekelijks worden de celebs gesnapt in hun dagelijkse outfit. Girlscene zet elke week de verschillende looks op een rij, van Vanessa Hudgens en Kylie Jenner tot Lucy Hale en Bella Hadid. Het is aan jullie om te stemmen: Wie rockt de look en wie slaat de plank volledig mis?

Grote zus Gigi Hadid is één van de meest succesvolle modellen van dit moment, maar Bella doet absoluut niet onder. Ook zij scoort de ene campagne na de andere. Bella is aanwezig op de lancering van haar Joe’s Jeans campagne. Voor deze bijzondere gelegenheid heeft ze een simpele, maar stijlvolle jumpsuit aangetrokken. De beeldschone brunette kiest voor zwarte pumps en een zwarte clutch. Daarmee zit je altijd goed! De choker geeft iets meer glamour aan de look.

We kunnen altijd rekenen op een outfit van Kylie Jenner in Wie Rockt De Look? Dit keer zien we Kylie in een sportoutfit. En niet zomaar een outfit, alle items die ze aan heeft zijn uit haar eigen Puma sportcollectie! Vanaf 1 april zijn Kylie’s sportitmes verkrijgbaar. We zijn vooral fan van het kleurrijke vest en sportbroekje. Zo wordt sporten een stuk leuker!

Vanessa Hudgens is groot fan van de onlangs overleden David Bowie en poseert voor een prachtige grafittimuur met zijn portret. De actrice draagt een all black everything outfit met een lange jurk en leren jas. Verder kiest Vanessa voor een pet, zonnebril, choker en slip ons. Haar spullen neemt ze mee in een grote tas.

We krijgen summer feels van deze outfit! Shay Mitchell weet altijd een leuke look samen te stellen, ook nu weer. De actrice ziet er fashionable uit met een croptop met rushes en bijbehorende rok. Qua accessoires kiest ze voor een gouden armband, zwarte zonnebril en chain schoudertas. Shay heeft haar lippen rood gestift voor een beetje kleur.

Niet alleen Vanessa Hudgens poseert voor een prachtige muur, ook Lucy Hale is tegen street art aangelopen. De brunette gaat voor een zomerse look met een lange jurk met barokprint. Ze beschermt haar gezicht van de zon met een fedora en zonnebril. De laarsjes lijken ons best warm voor zulk zomers weer, maar het schoeisel past wel goed bij de look!

Romee Strijd laat zien hoe je de New York style rockt. Dat houdt in: van top tot teen in het zwart ;-). Het topmodel combineert een leren jas met strakke skinny jeans. Met de laarzen is ze al vaker gespot: die zijn een favoriet van haar. Verder kiest Romee voor een zonnebril en Chanel tas. Een perfecte alledaagse look!

Wie rockt de look? En wie slaat de plank helemaal mis?

Beeld: Getty Images