Winnen

Win: 10x het boek De Hippe Vegetariër

[AFGELOPEN] Leef je gezond en bewust? Ben je vegetariër of denk je eraan om vegetariër te worden? Dan heeft Girlscene nu de perfecte winactie voor je! Het boek De Hippe Vegetariër is net uit en we mogen tien exemplaren weggeven. Vegetarisch eten is namelijk helemaal niet saai en dit boek is het perfecte voorbeeld dat je prima bourgondisch kunt eten zonder vlees. Lees snel verder.

Isabel van blog de hippe vegetariër is gek op lekker eten. Een glas wijn? Dat gaat er prima in. Bourgondisch eten? Daar houdt ze van. Isabel deelt niet alleen op haar blog hoe je gezond en gebalanceerd kunt eten én genieten, maar ook in haar boek De Hippe Vegetariër (uitgeverij: Uitgeverij Brandt). Heel interessant om te lezen als je vegetarisch eet of daarover nadenkt, want het boek staat bomvol inspiratie. Of je nu thuis wil eten of juist buiten de deur: Isabel deelt alle tips!

Goed nieuws, want wij mogen 10 exemplaren weggeven! Check snel hieronder de voorwaarden hoe je kunt meedoen. Mocht je al heel erg benieuwd zijn naar het boek, dan vind je via Bol.com al het inkijkexemplaar met de adviesprijs €22,50.Wat moet je doen om kans te maken op 1 van de 10 exemplaren van De Hippe Vegetariër?
♥ Beantwoord de vraag (NIET in het reactievakje, maar in het tekstvakje onder “win”). Laat daar ook je adresgegevens achter!
♥ Abonneer op Girlscene’s YouTube kanaal en volg Girlscene op Facebook + Instagram.

{@module=postContest id=”612″}