Food

Dit is de perfecte baan voor pannenkoekenliefhebbers

We love pancakes! Pannenkoeken zijn waanzinnig lekker en je kunt er meestal niet genoeg van eten. Er zijn zoveel verschillende manieren om je pannenkoeken te eten en je kunt er eindeloos mee variëren. Nu hebben wij dus de perfecte baan gevonden voor alle pannenkoekenliefhebbers. Je kunt namelijk een heuse pancake artist worden. Girlscene geeft je de mooiste voorbeelden en de feitjes.

Nathan Shields was altijd een wiskundeleraar op de middelbare school, maar hij gooide het roer volledig om en is nu huisvader. En nee, niet zomaar een huisvader, want hij is nu een echte pancake artist. Hij maakt van pannenkoeken ware kunstwerken en ze zijn eigenlijk té mooi om op te eten. Kijk hieronder mee naar een aantal van zijn kunstwerken.

 

 

 

 

 

 

Zoals je ziet een heel indrukwekkende reeks pannenkoeken. Wil jij nog wat leuke feitjes lezen over het leven van een pancake artist? Lees dan snel verder.

– Portretpannenkoeken zijn de allermoeilijkste pannenkoeken om te maken. Dit komt omdat gezichten heel veel details bevatten en het is lastig om deze details exact over te nemen.
– Een pancake artist zijn kost je niet veel geld. Nathan spendeert per maand zo’n €18 aan de benodigdheden en ingrediënten. 
– Gebruik een knijpfles voor je beslag. Wanneer je met een lepel in de weer gaat is de kans groot dat het fout gaat.
– Je hoeft de pannekoek niet te laten verbranden om toch ‘schaduw’ te creëren. Je kunt hier namelijk ook cacaopoeder voor gebruiken. 
– Je bakt de hele dag pannenkoeken dus je huis ruikt goddelijk.
– In het begin moet je echt even goed oefenen met de pannenkoeken, maar wanneer je het eenmaal doorkrijgt duurt het maken van een pannenkoek niet langer dan 5 minuten.
– Er zijn mensen die betalen voor deze artsy pannenkoeken zonder deze ook op te eten. Ze willen gewoon graag een pannenkoek of zelfs alleen een foto van een pannenkoek en hier betalen ze voor. 
– Je hebt geen uniek of geheim recept nodig om unieke pannenkoeken te maken. Nathan gebruikt zelf gewoon een basisrecept. Zorg er wel voor dat je beslag heel goed gemixt is.
– Je eerste pannenkoek is, net zoals bij ‘normale’ pannenkoeken, waarschijnlijk je slechtste. Laat het los en ga vol goede moed verder.

Wat vind jij van deze pannenkoeken? Zou jij wel een pancake artist willen zijn?

Bron

Must reads 👀