Beauty

Dit scheermes maakt scheren veel makkelijker

Nu het buiten eindelijk écht warmer wordt betekent het dat we eindelijk weer kunnen dromen over blote benen in rokjes en jurken. Maar dat betekent ook dat we weer massaal een scheermesje over onze benen en oksels halen. Niet het leukste beautyklusje ever… Gelukkig weet Girlscene hoe je scheren een stuk makkelijker maakt.

Zodra de lente en zomer aanbreken gaan we allemaal weer aan de slag met het scheren van onze benen én oksels. Waarom? Omdat veel meiden graag glad voor de dag komen als ze hun armen en benen laten zien. Niets mis mee, maar het scheren zelf is niet altijd even prettig. Vooral omdat sommige scheermesjes moeite hebben om alle haartjes te pakken. Op je benen groeien je haren misschien één richting op, maar bij je oksels is dat wel anders. Niets zo vervelend om na het douchen erachter te komen dat je nog een paar plukken hebt staan. 😉 Gelukkig is er nu een scheermes dat scheren een stuk makkelijker maakt: Gillette Venus Swirl.

Waarom is dit scheermes zo fijn?

1. Je hoeft je niet in allerlei bochten te wringen
Girlscene’s Danique heeft de nieuwe Gillette Venus Swirl getest en wat ze zo fijn vindt aan dit mesje is dat je in één richting kunt scheren zonder een haartje te missen. Moeilijk bereikbare plekjes zoals je oksels kun je dus snel en makkelijk haarvrij maken, zonder dat van links naar rechts hoeft te scheren. 

2. Het ligt lekker in de hand
Niets zo vervelend als een scheermes dat niet lekker in je hand ligt en daardoor zelfs valt. Nu hoef je niet meer bang te zijn dat de scheerkopjes afbreken. 😉

3. Je hebt minder snel last van wondjes
Het is enorm pijnlijk als je je huid openhaalt tijdens het scheren, maar omdat de Gillette Venus Swirl zo makkelijk met de contouren van je lichaam meebeweegt heb je hier dus veel minder last van. Dat komt door de FlexiBall technologie, maar ook door het MoistureGlide Serum waardoor het mesje makkelijk over de huid glijdt.

4. Het mesje beweegt alle kanten op
Door de FlexiBall technologie beweegt het scheermes alle kanten op. Daardoor hoef je dus niet in allerlei bochten te wringen zoals bij 1. staat, maar is het ook een stuk makkelijker om van onder naar boven en van links naar rechts te scheren in één beweging.

5. Je mist geen haartje
De vijf mesjes van de scheerkop staan dichter op elkaar dan andere mesjes, waardoor je dichter op de huid scheert en geen haartje mist. Bovendien zijn deze mesjes nog scherper en ontsnapt geen één haartje aan je scheermes.

Het Gillette Venus Swirl scheersysteem en de scheermesjes kosten €17,49.

Met dit nieuwe scheermes hoef je je dus niet meer in ingewikkelde bochten te wringen, dus met andere woorden: move like no other. Wil jij je ervaring met de Venus Swirl delen op social media? Gebruik dan #movelikenoother!

Welk scheermes gebruik jij? Ga jij de Gillette Venus Swirl proberen?

*Dit is een advertorial