News

Dít is de stem achter Shin Chan

Shin Chan: het jongetje dat altijd zijn billen liet zien, het bloed onder de nagels van zijn moeder vandaan haalde en veel te brutale opmerkingen maakte. Wie kan hem nou vergeten? Onder het mom van jeugdsentiment moét je weten wie de stem achter Shin Chan is… Hint: het is een keurige vrouw die je gewoon in de supermarkt zou kunnen tegenkomen!

“Say hey, hey. Shin Chan. Problemen maken daar houdt ie van.” Wie kan het intro na al die jaren nog steeds meezingen? Het was misschien wel het meest grove programma voor kinderen dat ooit is uitgezonden. Maar ach, wat hebben we er met veel plezier naar gekeken! Toch is er één ding dat veel mensen niet weten over Shin Chan. Wie heeft de stem eigenlijk ingesproken?

Daar kom je nu achter, want de stem achter Shin Chan is geïnterviewd! Shin Chans stem is ingesproken door Melise de Winter. Melise werkt niet alleen als stemacteur, maar ook als musical performer, choreograaf, kinder-regisseur en docent. Zo iemand hadden we niet verwacht!

In het interview onthult Melise leuke feitjes over het kinderprogramma. Waarom is Shin Chan eigenlijk ooit gestopt? Nou, kijk zelf maar… 

 

De Stem van ‘ShinChan’

Problemen maken daar houdt hij van! SHINCHAN!!!Wij spraken met de Melise de Winter, de actrice die destijds verantwoordelijk was voor de stem van dit brutale 5 jarige jochie!Onze serie sponsoren kan nog steeds op:www.cinecrowd.com/stemmen-van-toenOnze dank is groot! 😀

Geplaatst door Stemmen van Toen op zaterdag 26 maart 2016

Keek jij ook altijd naar Shin Chan? Had je zo’n persoon achter de stem verwacht?