News

Deze jongen lijkt bizar veel op Zayn Malik

Het is altijd leuk als dubbelgangers elkaar vinden, al helemaal als het om een knappe celebrity zoals Zayn Malik gaat! De kans om de zanger aan de haak te slaan is een klein beetje groter, want er blijkt iemand op de aardbol rond te lopen met dezelfde looks als Zayn. De twee zouden tweelingbroers kunnen zijn! Maak kennis met dé lookalike van Zayn.

Ze zeggen dat je één lookalike hebt rondlopen op de wereld, maar het lijkt erop dat Zayn Malik er meerdere heeft. We hebben al over Ariel Ben Attar en Flamur Ukshini geschreven, maar deze jongen lijkt misschien nog wel het meest op de zanger! Vinden wij overigens helemaal niet erg, hoe meer dubbelgangers van Zayn, hoe beter ;-). 

We stellen je graag voor aan Shyan Ranje. Hij is een redacteur en stylist bij een Canadees tijdschrift. Maar wat het meest opvalt aan Shyan is dat hij behoorlijk veel weg heeft van Zayn. Hij is net als de zanger gezegend met lieve ogen, sterke wenkbrauwen en een goede kaaklijn. Shyan heeft zelfs dezelfde coupe als Zayn. We kunnen er niet omheen… Shyan en Zayn zouden tweeling kunnen zijn!

Kijk en oordeel zelf: 

Wie vind jij knapper: Zayn of Shyan?

Must reads 👀