News

Dit is dé nieuwe selfietrend die je overal ziet op Instagram

Een good hair day of een make-uplook die goed gelukt is: dat is wel een selfie waard. En bij een mooie selfie hoort een goede pose! De duckface heeft zijn beste tijd inmiddels wel gehad en ook de fish gape kennen we allemaal wel. Er is een nieuwe selfie pose die iedereen doet… Grote kans dat jij de pose al hebt gedaan, zonder dat je het doorhebt!

Move over, duckface en fish gape! Het is tijd voor een nieuwe selftietrend. Zoek je nog een mooie pose voor je volgende selfie? Ga dan voor T-rex handen. Het werkt als volgt: je houdt je hand bij je gezicht op een manier waarop je hand lijkt op een klauw van een Tyrannosaurus Rex. Je kunt een T-rex hand bij je kin, lippen, haar of zelfs je voorhoofd houden.

Klinkt lomper dan het eruitziet, want T-rex handen zien er op een selfie juist heel mooi en elegant uit! De nieuwe selfietrend is een tijdje geleden begonnen. Sterren als Zendaya, Kylie Jenner en Demi Lovato zijn dol op de pose, maar beautyblogger Huda Kattan heeft de T-rex hand verzonnen.  Voordelen van deze nieuwe pose: hij is een stuk makkelijker te doen dan de fish gape (heel eerlijk: wij kunnen het nog steeds niet!) en je kunt meteen laten zien wat voor nagellak je op hebt. Score!

Geloof je niet dat T-rex handen een ding zijn? Bekijk hieronder de sterren die de pose al hebben gedaan: 

 

Een foto die is geplaatst door Zendaya (@zendaya) op

Wat vind jij van T-rex handen? Heb jij al een selfie gemaakt met deze pose? 

Bron