News

Gossip Girl(scene) week 12

Nieuwe week, nieuwe gossip-update vanuit celebville. Met deze week onder andere: Kim en Kourtney Kardashian willen plastische chirurgie aan hun vagina, Justin Bieber is klaar met meet & greets, deze celeb sloeg een uitnodiging voor Taylor Swifts girl squad af en Zayn Malik doet een boekje open over One Direction. 

Het is geen geheim dat de Kardashians niet vies zijn van plastische chirurgie. In Keeping Up With The Kardashians zien we regelmatig dat de zussen een spuitje botox krijgen. Maar Kim en Kourtney denken aan een ingreep die toch wel iets drastischer is dan een botoxspuitje… In Khloé Kardashians programma Kocktails with Khloé onthult de realityster dat haar zussen graag vaginoplastiek willen. That’s right: Kim en Kourtney willen een soort facelift voor hun vagina. De zusjes hebben beide kinderen gekregen en daardoor zouden hun vajayjays niet meer zijn wat het ooit geweest is. We zijn benieuwd of we dit ook in KUWTK terugzien… 

Watch on YouTube

Bridget Jones is back! De trailer van de derde film is uitgekomen en dat belooft veel goeds… Bridget is in verwachting. Alleen, van wie? Bridget Jones’ Baby belooft weer net zo hilarisch en herkenbaar te zijn als de voorgaande films. Is het al september?!

Het is de grootste droom van Beliebers: Justin Bieber himself ontmoeten. De zanger bood zijn fans de mogelijkheid om hem te ontmoeten tijdens zijn concert. Maar, daar hangt wel een behoorlijk prijskaartje aan, de prijzen gaan vanaf $925! Tientallen fans hebben hun spaarvarken volledig omgekeerd om hun droom te verwezenlijken. Maar helaas voor hen moest Justin de meet & greets afzeggen. “Ik geniet ervan om zulke geweldige mensen te ontmoeten”, schrijft Justin op Instagram. “Maar de spirituele energie van de mensen trekt me zo leeg dat ik er uitgeput en ongelukkig van raak. Ik wil mensen laten lachen en gelukkig maken, maar niet ten koste van mezelf.” De popster vindt de druk om aan de verwachtingen van zijn fans te voldoen te veel. “Het spijt me echt en zou willen dat het me niet zo zwaar zou vallen.” Laten we hopen dat het snel beter gaat met Justin! 

Taylor Swift heeft een grote groep met beroemde vriendinnen om haar heen verzameld, beter bekend als Taylors girl squad. Er zijn genoeg celebs die staan te popelen om zich aan te sluiten bij de squad, maar er zijn ook sterren die er niks van moeten weten. Iemand die absoluut niet bij de girl squad wil horen? Chloë Moretz. De actrice zegt dat ze is gevraagd om zich bij de girl squad aan te sluiten, maar Chloë moest er niks van weten. “Taylor is heel getalenteerd. Maar de girl squad sluit mensen buiten. Het is een clique!”

Zayn Malik is druk bezig met zijn solocarrière en heeft One Direction ver achter zich gelaten. Zayn heeft al vaker aangegeven dat hij de tijd in de boyband niet als geweldig heeft ervaren, maar in een interview met Complex Magazine doet hij nog eens een boekje open. De zanger onthult dat hij zich aan bepaalde regels moest houden wat zijn uiterlijk betreft. “De regels moesten ervoor zorgen dat we eruitzagen als jonge tienerjongens,” zegt Zayn. “Ik mocht mijn baard niet houden. Toen ik ouder werd ging ik hiertegen in en besloot ik hem hoe dan ook te laten staan.” Dat is niet het enige. De zanger mocht zijn haar ook niet verven. Het wordt steeds duidelijker: Zayns besluit om uit One Direction te stappen is een goede geweest. 

Until next week,
XOXO Girlscene

BronBronBron, Bron