Fashion

6 manieren om brogues te combineren

Veterschoenen zijn allang niet meer alleen voor mannen! Veterschoenen, of ‘brogues’ zoals wij ze netjes noemen, zijn hartstikke hip en zouden tot de schoenencollectie van ieder meisje moeten behoren. Brogues lijken misschien een beetje moeilijk te combineren, maar als je in het bezit bent van een mooi paar dan zal je zien dat ze juist óveral bij passen! Wil je brogues maar weet je niet zo goed hoe je ze moet dragen? Van vrouwelijk tot alternatief: Girlscene zet verschillende manieren op een rij hoe je brogues kan combineren. 

Niet iedereen heeft ze in haar schoenencollectie, maar hopelijk halen we je in dit artikel over! Als je eenmaal een goed paar brogues in je bezit hebt, kun je er veel plezier aan beleven. Je kunt namelijk alle kanten op met brogues. Voor je eerste paar brogues raden we je aan om voor een klassiek, tijdloos paar te gaan. Zwart leer zonder al te veel poespas. Deze brogues passen écht overal bij en raken nooit uit de mode.  

Om te laten zien dat je brogues geschikt zijn voor vrijwel elke outfit, hebben wij verschillende stijlen met de veterschoenen voor je op een rij gezet.

Vrouwelijk
Veterschoenen hebben een mannelijke vibe, maar kunnen daardoor juist heel leuk staan onder een jurk of rok! De schoenen geven een vrouwelijke outfit een stoere touch.

Alternatief
Wil je een statement maken? Brogues zijn perfect voor een alternatieve look. Maak een statement met de schoenen zelf door voor brogues in een opvallende kleur of met een hoog plateau te kiezen. Maar klassieke brogues kunnen ook alternatief zijn door ze te combineren met accessoires zoals een hoed, chokers en gekke sokken.

Casual
Met een mooie jas, streepjes tee en een simpele broek zit je al gauw goed. Girlscene’s Emma combineert haar brogues met een casual outfit. Er is niet veel voor nodig om een mooie look te creëren met brogues!

Preppy
Brogues zijn ook perfect om naar school of werk aan te dragen! De schoenen zijn heel netjes te combineren met de juiste kleding. Ga voor preppy met een nette blouse, polo of rok met ruitjespatroon. 

Minimalistisch
Met een goed paar brogues heb je niet veel meer nodig! Een simpele top en broek met brogues kan al heel mooi en klassiek staan. Zwarte brogues zijn altijd goed, maar een all black outfit wordt nóg spannender met brogues in een leuk kleurtje zoals goud of roze. 

Tomboy
Heb je een boyfriend jeans of oversized trui in huis? Dat is mooi, want daarmee kun je voor de tomboy look gaan! Brogues zijn het perfecte schoeisel onder stoere kleding.  

Zoek jij nog een mooi paar brogues? Tip: Emma heeft haar brogues gescoord bij de webshop Sarenza.nl! Klik hier voor hun aanbod.

 
Zwarte lak brogues  /  Peachy brogues

Wat is jouw favoriete manier om brogues te combineren?