Lifestyle

Dit zijn de coolste tattoo artists van Instagram

We love tattoos. Regelmatig dromen wij op Pinterest weg tussen alle inspiratiebeelden die het plaatjes-walhalla ons te bieden heeft. Hoewel wij zelf nooit de stap hebben durven nemen om plaats te nemen in die stoel. Iets met die naald en permanente inkt die ons uiteindelijk steeds weer tegenhoudt. Toch kunnen wij als tattoo virgins een mooie tattoo maar wat goed waarderen.

Het is niet gemakkelijk om een tatoeage te kiezen die voor de rest van je leven bij je past. Er is zoveel keus, dan zijn er nog de tattootrends en ben je een echte twijfelkont? Dan kom je er waarschijnlijk nooit uit. Daarom hebben wij een tiental Instagram accounts voor je opgezocht van tattoo artist die regelmatig de mooiste creaties met je delen. Deze tatoeëerders moet je sowieso volgen. Ben je toch niet zo van de tattoos? Dan kun je natuurlijk ook altijd nog heel hip voor de tijdelijke tattoos gaan. Super leuk voor op een festival!

@bangbangnyc
Wie fan is van de tattoo’s van Rihanna, Miley Cyrus of Cara Delevingne moet Keith “BangBang” McCurdy even een likeje geven. Deze tatoeëerder is geliefd bij menig celeb, niet alleen bovenstaande sterren lieten zich door de beste man versieren ook Justin Bieber en Kylie Jenner namen plaats in zijn stoel.

@dr_woo_ssc
Brian Woo is één van de populairste tattoo artists van Hollywood. Hij mocht zijn kunsten de vrije loop laten gaan op de huidjes van Rihanna en Johnny Depp. Zijn signature tattoo is dat van pijlen, in elkaar overlopende cirkels en puntjes. Fans hebben zelfs een aparte naam aan de pijlen gegeven, Woo Arrows.

@Laurenwinzer
Deze Australische tattoo artist heeft mega veel volgers op haar Instagram account. Dit heeft ze te danken aan haar girly en voornamelijk super kleurrijke creaties. Van katjes tot donuts, van bloemen tot Power Rangers en van unicorns tot pizza. Deze coole chick zet de leukste plaatjes.

@tealeigh
Deze illustrator specialiseert zichzelf in ouderwetse zwart-wit tekeningen. Bloemen, zonnen en vlinders getekend in fijne lijntjes zijn Leighs specialiteit. Daarnaast maakt ze gebruik van de stick and poke techniek.

@jonboytattoo
Voor inimini tattoos moet je bij deze bad boy zijn. Onder andere Kendall Jenner en Hailey Baldwin gingen naar Jon voor hun minimal tattoo. Dit Instagram account volg je op eigen risico, want reken maar dat je na het zien van zijn creaties overstag bent.

@sashaunisex
Ben je gek op kleur en geometrische vormen, dan ben je bij dit account aan het juiste adres. Sasha zet de mooiste waterverf tattoos van bloemen tot dieren in prachtige kleuren. De tattoos zijn stuk voor stuk kleine schilderijtjes.

@coreydivine
De tattoos van Divine zijn behoorlijk duizelingwekkend. Wat kun je verwachten? Lichamen vol met kleine geometrische figuurtjes zorgen voor indrukwekkende plaatjes.

@peteraurisch
Nog zo’n tattoo artist waarbij mensen hele kunstwerken op hun lichaam laten zetten. Deze tatoeëerder maakt Picasso-achtige schilderingen en doet dat niet alleen op de huid. Ook zijn graffiti art is indrukwekkend. De kleurrijke tattoos spatten werkelijk van je beeldscherm.

@scampbell333
Nog zo’n tattoo artist waarbij de celebrities in de rij staan. Marc Jacobs neemt regelmatig plaats in de stoel van Campbell voor een nieuw plaatje en ook Courtney Love laat haarzelf alleen door deze man voorzien van een tattoo. Een beetje naargeestig zijn zijn tattoos misschien en je moet van het stijltje houden.

@tilldthtattoo
Sarah Herzdame werkt maar met twee kleuren, zwart en grijs. Zo af en toe laat ze zich verleiden tot een drupje kleur. Haar tattoos zijn groots, met dikke lijnen en een tikkeltje retro.

Lees hier:

Bron

Must reads 👀