News

Vrouw geeft €50.000 uit om op dochter te lijken

Soms vraag je je af waar het heengaat met de wereld. Natuurlijk mag iedereen doen wat hij of zij wil, maar sommige dingen gaan voor de meeste mensen veel te ver. Zo is er een Britse vrouw die ruim €50.000 aan plastische chirurgie heeft uitgegeven om op haar dochter te lijken, terwijl haar dochter dat niet eens wilde! Sterker nog, ze leed eronder.

Janet, de moeder van Jane, besloot dat ze de looks van haar dochter wilde krijgen na haar scheiding. Ze vertelt dat ze haar dochter mooi vindt en hoewel dat een compliment is, is het voor Jane behoorlijk vervelend geweest dat haar moeder haar looks 1-op-1 kopieerde. Jane was er echt niet blij mee en leed er zelfs onder. Ze is bang dat haar moeder op den duur er jonger uitziet dan zijzelf en daardoor werd ze behoorlijk onzeker. Toen mensen op een gegeven moment dachten dat de twee zusjes zijn was de maat vol voor Jane. Ze ging niet eens meer naar buiten met haar moeder.

Inmiddels accepteert Jane dat Janet er op deze manier uitziet en is hun relatie een stuk beter. Ze beweert in ieder geval dat ze op een mooie manier oud wil worden en dus niet het pad van haar moeder wil bewandelen. Voor €50.000 heeft Janet namelijk de volgende dingen laten doen:
– borstvergroting naar cup C
– borstvergroting naar cup E
– neuscorrectie
– oogcorrectie
– tanden
– botox en fillers
haarextensions
– laser resurfacing om rimpels te verminderen
wenkbrauwen tatoeëren

Janet heeft dus veel werk verricht om op Jane te lijken, maar het is haar wel gelukt. Ze is zelfs een paar kledingmaten afgevallen om dezelde maat als haar dochter te hebben. Bekijk de foto maar:

Wat vind jij ervan dat deze moeder zoveel geld uitgeeft om op haar dochter te lijken?

Bron

Must reads 👀