Lifestyle

Oproep: dit is het perfecte Moederdag cadeau

Nu het eindelijk voorjaar is betekent het ook dat er verschillende feestdagen voor de deur staan. Zoals Moederdag bijvoorbeeld! Ben jij al aan het bedenken hoe jij jouw moeder dit jaar eens gaat verrassen? Girlscene weet hoe. Het is misschien wel het perfecte Moederdag cadeau én het kost je he-le-maal niets. Lees snel verder voor meer details.

Het is soms best lastig om eens wat nieuws en creatiefs te verzinnen waarmee je je moeder verrast op Moederdag. Maar eigenlijk hoeft je Moederdag cadeau helemaal geen geld te kosten. Je kunt namelijk ook een lieve brief schrijven waarin je vertelt hoe belangrijk ze voor jou is. Hoe leuk is dat?! Wat nog leuker is, is om je brief naar CosmoGIRL! op te sturen, want wie weet publiceren ze het in het CG!4-nummer.

In de CosmoGIRL! die 12 april in de winkels ligt worden drie brieven gepubliceerd die meiden naar hun moeder sturen voor Moederdag. Als het altijd je droom is geweest om in CG! te komen dan is dit je kans, want als je je brief opstuurt naar redactiecosmogirl@zpress.nl zie je misschien wel jouw brief in het blad verschijnen! Je kunt dan niet alleen je brief aan je moeder laten lezen, maar ook laten zien dat je brief aan haar in het tijdschrift staat.

Voorwaarden
De brief aan je moeder moet ongeveer 500 woorden zijn. Je mag je brief anoniem insturen, maar dat hoeft niet. Vertel in je brief bijvoorbeeld waarom je moeder zoveel voor je betekent. Zeg je nooit tegen haar hoeveel je van haar houdt? Dan is deze brief misschien wel een goede manier om de boodschap over te brengen. Als jouw brief gepubliceerd wordt ontvang je het tijdschrift thuis.

Succes!

Ga jij je brief insturen?

Must reads 👀