Films & Series

OMG: Eén van de Pretty Little Liars ‘waarschijnlijk’ uit de serie!

Het is alweer een week geleden dat de laatste aflevering van Pretty Little Liars werd uitgezonden. Seizoen 6 zat vol met gekke plot twists, elke week zaten we weer op het puntje van onze stoel! Gelukkig komt er een nieuw seizoen deze zomer. Maar seizoen 7 ziet er misschien héél anders uit, want er bestaat een grote kans dat één van de Liars niet terugkeert… OMG!

We zitten al zes jaar aan de buis gekluisterd voor de bizarre avonturen van Emily, Spencer, Hanna, Aria en Allison. De vriendinnen kunnen ondanks alles altijd op elkaar rekenen. Maar misschien moeten we het in seizoen 7 zonder één van de Liars doen… 

De Liar die in de laatste aflevering flink in de problemen zat was Hanna. De laatste keer dat we haar zagen werd ze buiten bewustzijn weggesleept. We hebben geen idee wat er met Hanna is gebeurd. Actrice Ashley Benson is ook niet zo zeker van haar zaak… “Laten we hopen dat Hanna oké is,” zegt de blondine tegen ET. “Dat is het enige wat ik kan zeggen. Laten we hopen dat ze nog leeft. Alles is mogelijk.”

Wait, what?! Zegt Ashley nou dat er een mogelijkheid is dat Hanna niet in seizoen 7 zit? “Het is zeker mogelijk,” hint Ashley over de dood van Hanna. “Marlene (de schrijfster van de serie) heeft ook gezegd dat het een mogelijkheid is. Sorry jongens, jullie zien mij misschien niet terug in het volgende seizoen.”

Neee! Laten we hopen dat dit slechts een teaser is en dat we Hanna gewoon weer terugzien in het volgende seizoen. Zonder Hanna geen PLL!

Vind jij het erg als Hanna uit de serie gaat? Denk jij dat het echt gaat gebeuren?

Bron

Must reads 👀