Lifestyle

Wat doet Rebecca Black nu?

“It’s Friday, Friday, gotta get down on Friday”. Het staat bekend als het irritantste liedje ter wereld en hij wordt vaak gedraaid tijdens foute uren op de radio. We hebben het over ‘Friday’ van Rebecca Black. De zangeres was pas 13 jaar toen ze wereldberoemd werd met het nummer. Na ‘Friday’ hebben we op muziekgebied niet veel meer van haar vernomen. Maar Rebecca is de afgelopen tijd absoluut niet stil blijven zitten. Wat ze nu doet? Dat lees je hier.

Rebecca Black is geen artiest met veel hits op haar naam, maar toch is ze heel beroemd. En dat allemaal dankzij het nummer ‘Friday’. De zangeres bracht het nummer in februari 2011 uit en binnen no time veranderde ze van een doodnormale tiener in een superster. De videoclip steeg binnen een week van 3000 views naar 18 miljoen views. ‘Friday’ werd een internetsensatie.

‘Friday’ is ongetwijfeld één van de gekste hits die ooit de hitlijsten heeft veroverd. Veel mensen vonden het nummer namelijk verschrikkelijk, maar tóch luisterden ze het. Het nummer voor de meesten zó irritant, dat je het eigenlijk wel weer leuk vindt. Na Rebecca’s grote hit, probeerde ze het nog een keer met de single ‘My Moment’, maar het kon het succes van ‘Friday’ niet evenaren.

Iedereen dacht dat Rebecca een eendagsvlieg zou zijn en hoewel we op muziekgebied ook niet meer zoveel van haar horen, is de brunette wél op een ander gebied succesvol geworden. Rebecca is namelijk een super bekende YouTuber met 1,2 miljoen abonnees! Op haar YouTube-kanaal en blog praat Rebecca over herkenbare dingen van het leven van een tiener en over haar leven na haar succes.

Watch on YouTube

Ondanks dat Rebecca zich vooral focust op haar online leven, heeft ze de microfoon nog lang niet aan de wilgen gehangen. Sterker nog, in een recente video heeft ze aangekondigd dat er zeer binnenkort nieuwe muziek uitkomt! De zangeres legt in de video uit dat we zo lang niets van haar hebben gehoord op muziekgebied, omdat ze echt met iets goeds wil komen. We moeten dus nog even geduld hebben, maar Rebecca belooft dat het ‘t lange wachten waard zal zijn!

Lees hier hoe het nu met de cast van Jersey Shore gaat.

Wat vind jij van Rebecca? Verheug jij je op haar nieuwe muziek of kan ze wat jou betreft beter stoppen?

Must reads 👀