News

Gossip Girl(scene) week 11

Nieuwe week, nieuwe gossip-update vanuit celebville. Met deze week onder andere: Scott Disicks nieuwe vriendin lijkt verdacht veel op Kendall Jenner, Selena Gomez zegt dat Kendall Jenner niet single is, Kristen Stewart heeft een nieuwe liefde en wedding bells voor Taylor Swift en Calvin Harris?

Ook al deden Kourtney Kardashian en Scott Disick deze week samen een face swap, de relatie is definitief voorbij. Scott heeft namelijk een nieuwe vlam! Ze heet Christine Burke, is model en 20 jaar oud. Heel leuk voor Scott, maar één ding valt wel op: Christine lijkt verdacht veel op zijn ex-schoonzusje Kendall Jenner… #awkward

Het is dikke mik tussen Taylor Swift en Calvin Harris! De twee genieten samen van een romantische vakantie en dat mag de hele wereld weten. De meest zoete vakantiefoto’s kwamen voorbij op Taylors Instagram. Maar er is nog meer goed nieuws. Het gerucht gaat dat Taylor en Calvin gaan trouwen! Naar verluidt zijn ze druk bezig met de voorbereidingen van de bruiloft die $2 miljoen gaat kosten. Een dure bruiloft, maar dat moet ook wel met Taylors girl squad op de gastenlijst. De enige die geen uitnodiging krijgt? Kendall Jenner. “Taylor is er niet blij mee dat Kendall met haar ex Hary Styles heeft gedatet. Ze wil geen drama op haar bruiloft en daarom nodigt ze Kendall niet uit”, aldus een anonieme bron.

Watch on YouTube

Zayn Malik is on fire! Zijn nieuwe single ‘Like I Would’ is nog maar net uit en hij heeft alweer een nieuwe plaat uitgebracht. De single heet ‘BeFoUr’. Leuk om Zayns eigen sound steeds meer te horen!

Het is niet áltijd handig om beroemde vriendinnen te hebben. Als ze per ongeluk iets verklappen, dan weet meteen de hele wereld het. Deze week versprak Selena Gomez zich over de relatiestatus van Kendall Jenner. “Taylor is niet single, Gigi is niet single, en Kendall ook niet”, zei de zangeres in een interview. Ehhh, dat was nog niet bekend bij de media en dus ging de uitspraak de hele wereld over. Zouden Kendall en Harry dan tóch officieel zijn? Een report van E! claimt van niet. “Ze datet niet meer met Harry, maar ze zijn nog steeds vrienden en als ze in dezelfde stad zijn dan zullen ze nog wel afspreken. Er is niks ergs tussen hen gebeurd, ze hebben het allebei razend druk”, vertelt een insider. Kendall, heb je nou een relatie of niet?!

Kristen Stewart heeft een nieuw liefje. De actrice is intiem gespot met zangeres Soko in Parijs. Begin maart gingen de geruchten al dat de twee een relatie zouden hebben, omdat ze samen op de foto werden gezet toen ze door Los Angeles liepen. Maar deze intieme foto’s liegen er niet om; Kristen en Soko zijn officieel een stel!

Het is ook dikke mik tussen Orlando Bloom en Katy Perry. De tortelduifjes hebben elkaar ontmoet op de Golden Globes en toen ging het snel. Orlando en Katy gingen samen op vakantie naar Hawaii en maakten daarmee hun relatie bekend. Volgens een insider heeft het Hollywoodstel de volgende stap gezet, want Katy heeft Orlando’s moeder ontmoet! Ze gingen samen eten en daarna namen ze nog een afzakkertje in een café. We zijn benieuwd wanneer ze nóg een stap zetten, aangezien alles al zo snel gaat?

Until next week,
XOXO Girlscene

BronBronBron, Bron, Bron