News

Deze vrouw geeft half miljoen dollar uit om op Barbie te lijken

Nanette Hammond is getrouwd met Dave, heeft vijf prachtige kinderen en woont in een groot huis. Niks aan de hand zou je denken, totdat je haar ziet. Nanette is namelijk geobsedeerd door Barbie. Zo geobsedeerd, dat ze een half miljoen dollar heeft uitgegeven aan operaties om meer op de speelgoedpop te lijken. Nanette lijkt nergens meer op de krullenbol die ze ooit was!

Nanette is dol op Barbie. Ze is zó dol op Barbie, dat ze een fortuin heeft uitgegeven om op de speelgoedpop te lijken. De liefde voor Barbie begon al toen ze een klein meisje was. Nanette had meer dan 50 Barbies waar ze heel zuinig mee om ging. “Ik heb altijd gevonden dat Barbie prachtig is”, zegt Nanette. 

De vrouw heeft bakken met geld uitgegeven aan botox, drie borstvergrotingen, een borst lift, lip fillers, veneers, wimperextensions, spray tans en haarextensions. Nanette heeft ook een felroze auto voor de deur staan. En dat allemaal om op Barbie te lijken!

Spijt van haar transformatie heeft ze absoluut niet. “Het is elke cent waard. Ik voel me gelukkig en zelfverzekerd,” verklaart Nanette. “Ik wil mooi oud worden en als dat betekent dat ik een facelift nodig heb dan aarzel ik geen moment.” Hoewel de real life Barbie weleens kritiek op haar uiterlijk krijgt, voelt ze zich beter dan ooit. “Vroeger was ik atlijd onzeker. Maar nu ben ik alles wie ik wil zijn.”

Maak hier kennis met de vrouw die écht als twee druppels water op Barbie lijkt.

Wat vind jij van Nanette? Snap jij dat je zoveel geld zou uitgeven aan je uiterlijk? 

Bron

Must reads 👀