Celebs

Wie rockt de look?

Celebrities en modellen voelen altijd de druk om er goed uit te zien. De paparazzi liggen namelijk overal op de loer! Wekelijks worden de celebs gesnapt in hun dagelijkse outfit. Girlscene zet elke week de verschillende looks op een rij, van Romee Strijd en Kylie Jenner tot Shay Mitchell en Bella Hadid. Het is aan jullie om te stemmen: Wie rockt de look en wie slaat de plank volledig mis?

Nu Pretty Little Liars een pauze heeft tot de zomer (lees hier de schokkende onthullingen van dit afgelopen seizoen), kan Shay Mitchell weer geboekt worden als model! De actrice doet een fotoshoot voor Flare Magazine en zoals je ziet is er meer nodig voor een mooi kiekje dan je denkt. Gelukkig is Shays outfit on point. De stylisten hebben haar een colbert van Fendi aangetrokken, zónder een onderstukje. Gewaagd, maar Shay kan het hebben. Verder draagt ze dé fashion no go: sokken in sandalen. Maar hé: Shay kan werkelijk álles hebben. 

Gigi en Bella Hadid zijn zonder twijfel de meest stijlvolle zusjes van dit moment. De twee zijn niet alleen bloedmooi, maar hebben ook een goed gevoel voor stijl. Gigi schittert in een ultrakorte jurk van Versace, terwijl Bella heeft gekozen voor all black everything van Alexandre Vauthier. Wiens look kopieer jij liever: die van Gigi of toch Bella?

Kylie Jenner verandert haar lokken ongeveer elke week. Dit keer heeft ze donkerblauw haar. Daar hoort natuurlijk een fashionable outfit bij. De realityster combineert een rood, witte jurk van Opening Ceremony met lakleren overknee laarzen van Kurt Geiger. Sexy zoals we van Kylizzle gewend zijn!

Lucy Hale loopt over straat met haar beste vriendin Annie. De actrice gaat voor een all black outfit met een blouse en ripped jeans. Ze draagt haar spullen bij zich in een chain bag. Lucy maakt de look af met een fedora en leren brogues met luipaardenprint.

Romee Strijd is in een vrolijke bui en dat is niet zo gek, want ze heeft een tijd vertoefd op Miami. Voor werk weliswaar, maar er zijn slechtere werkplekken toch? Vandaar dat Romee ook een lekker kleurtje heeft. Het topmodel draagt een witte top met een spijkerrokje. Uiteraard kan een zonnebril en it bag van Chanel niet ontbreken.

Behati Prinsloo zit op een roze wolk, want ze is in verwachting! Het topmodel krijgt haar eerste kindje met Adam Levine. Behati draagt een comfortabele outfit. Ze heeft een sweater met ananassen en destroyed jeans uit de kast gepakt. Wij vinden die sweater geweldig! We hebben helaas nog niet kunnen achterhalen waar ze ‘m vandaan heeft… Verder draagt Behati een beanie en hoge All Stars.

Wie rockt de look? En wie slaat de plank helemaal mis?

Beeld: Getty Images

Must reads 👀