Films & Series

De schokkende onthullingen in de laatste Pretty Little Liars aflevering

Laatst schreef Girlscene’s Emma al dat je de trailer van de laatste aflevering van Pretty Little Liars echt moet zien. En eerlijk: ze heeft niet gelogen. De laatste aflevering is hier en jeetje, wat was het spannend. Er gebeuren zoveel dingen dat we het allemaal niet meer bij kunnen houden. Dit is wat je moet weten over de laatste aflevering van Pretty Little Liars.

Doei Emily, Hanna, Aria, Spencer en Alison… Het waren was een mooi seizoen, maar stiekem vinden we het op de Girlscene redactie heel jammer dat de laatste seizoensaflevering nu echt geweest is. Het seizoen was heel spannend en we moeten nog steeds even bijkomen van de onthullingen en bepaalde scènes van de laatste aflevering. Eén ding is zeker: Pretty Little Liars stelt je niet teleur!

 

 

*SPOILER ALERT*

Oké, de laatste aflevering dus. Als je de aflevering nog niet hebt gezien en er nog niets over wil weten, is het nu tijd om weg te klikken.

OMG. Waar moeten we beginnen? Laten we beginnen met het grootste nieuws. Iemand in Rosewood heeft een tweelingzus, maar who knew dat dit Mrs. DiLaurenits is?! 25 jaar geleden beviel iemand in Radley, Mary Drake, van een kind dat de naam Charles kreeg. Charles/Charlotte werd geadopteerd door Mr. en Mrs. DiLaurentis. Maar wat blijkt nu? Jessica en Mary schijnen tweelingzussen te zijn. 
 

Ezra en Aria
Verder maken Ezra en Aria het boek eindelijk af. Even is hij emotioneel als hij vertelt dat hij nu de dood van Nicole begint te accepteren. Aria biedt een schouder om op te huilen, maar daar blijft het niet bij. Even later krijgen ze namelijk te horen dat het boek echt fantastisch is. Dat vieren de twee met een stomende vrijpartij…

Hanna en Caleb
Dit zag je waarschijnlijk niet aankomen, maar Hanna en Caleb zoenen! Hun ruzie was fataal voor hun relatie en voordat Hanna het goed kon maken was Caleb al vertrokken. Hanna biecht op dat ze nooit gestopt is met het houden van hem en dan breekt hét moment aan.

Hanna spreekt met A(moji) af en Caleb, Ezra en Aria houden haar in de gaten. Fast forward, er zijn flitsen, maar er is geen Amoji te zien. Maar ook geen Hanna! Hanna is verdwenen en er zit een groot gat in de grond. In de laatste scène zien we Hanna met bloed in haar mondhoeken en bloemen op haar borst… NO!

Alison
Alison heeft verschrikkelijke visioenen. Ze ziet haar moeder en tot overmaat ziet ze ook nog eens dat detective Wilden naast haar in bed ligt én haar aanraakt. Getsie. Ali belt Rollins, maar hij zegt dat het allemaal niet echt is. Helaas lijkt het wel echt, want zodra ze ophangt ziet ze weer haar moeder die naar iets wijst. Dat iets is Detective Wilden met enorm veel bloed op z’n kleding. Alison besluit later dat ze hier iets aan moet doen en daarom gaat ze naar een behandelcentrum met Emily om zichzelf in te checken.

Later zien we hoe Wilden zijn masker aftrekt. Tot overmaat van ramp zien we daarna het gezicht van Rollins. What?! Rollins heeft dus helemaal geen goede intenties.

Heb jij de laatste aflevering van Pretty Little Liars gezien? Wat vond je ervan?

Bron en bron