Beauty

Trend: pastel nagellak die je dit voorjaar wil dragen

We schreven laatst al eens over de grootste trends op het gebied van nagels voor deze lente en zomer. Eén van de grote trends is pastel nagellak. Misschien niet heel verrassend, maar wel een mooie én draagbare trend als je van zachte kleuren houdt. In dit artikel laten we zes pastel nagellakjes zien die je deze zomer waarschijnlijk wel wil dragen als je fan bent van deze trend!

OPI weet natuurlijk alle trends van het moment en speelt daarop in door speciale collecties uit te brengen met alle trendkleuren. Het is dus niet verrassend dat OPI met de voorjaarskleuren du moment komt: pastel! De zachte tinten zijn musthaves voor de lente. Houd je van een classy look en vermijd je in het voorjaar felle kleuren zoals rood? Dan is de pasteltrend op jouw lijf geschreven. 

Girlscene heeft de zes OPI lakjes voor je getest.


De OPI Soft Shades Pastel collectie heeft de volgende kleuren: It’s In The Cloud, This Cost Me a Mint, One Chic Chick, Stop It I’m Blushing!, It’s A Boy! en I Am What I Amethyst.


Van links naar rechts: OPI It’s In The Cloud, OPI Stop It I’m Blushing!, OPI One Chic Chick, OPI This Cost Me a Mint, OPI It’s A Boy! en OPI I Am What I Amethyst.



OPI It’s In The Cloud



OPI Stop It I’m Blushing!



OPI One Chic Chick



OPI This Cost Me a Mint



OPI It’s A Boy!


OPI I Am What I Amethyst

Eindoordeel
Kleuren: De kleuren in de OPI Soft Shades Pastels collectie zijn vrij divers. Er is voor iedereen een geschikte kleur te vinden. Wel jammer dat It’s A Boy! en I Am What I Amethyst vrij dichtbij elkaar liggen qua kleur en een babyroze tint in de collectie had het plaatje compleet gemaakt.
Aanbrengen: Het is een klus om deze OPI nagellak aan te brengen. OPI belooft dat de nagellak perfect dekt, maar als je kijkt naar I Am What I Amethyst is dat niet het geval. Daarnaast breng je met het kwastje al snel te veel nagellak aan. Zijn de kwastjes van OPI veranderd?! Normaal gaat het een stuk makkelijker.
Dekking: Drie lagen voor het beste resultaat.
Prijs: €14,95 
Cijfer: 7, omdat niet alle kleuren even goed dekken en de prijs vrij hoog is. Toch is het idee achter de collectie mooi en zitten er een paar musthaves bij.

 
OPI Nagellak zachtroze  /  OPI Nagellak mintgroen

OPI is onder andere te koop bij Douglas.

Psst: op zoek naar een goedkoper alternatief? Check dan de nagellak van Catrice!



Catrice The Sky So Fly

Eindoordeel
Kleur: The Sky So Fly van Catrice is bijna te donker om een pastelkleur te zijn, maar als je houdt van een opvallende blauwe nagellak, dan is dit de kleur voor jou.
Aanbrengen: Het aanbrengen gaat heel goed met het brede kwastje.
Dekking: Twee lagen
Prijs: €2,99
Cijfer: 8, de nagellak brengt prima aan, de kleur is dekkend genoeg en de prijs is meer dan prima.

Welke kleuren vind jij het mooiste?

Must reads 👀