Lifestyle

Hotspot: Remise47 in Amsterdam

Misschien wist je al dat de Girlscene redactie de meeste YouTube video’s in een mooie hotelkamer in Hotel de Hallen opneemt, maar weet je ook dat dit een heuse hotspot in Amsterdam is? Remise47, het restaurant bij Hotel de Hallen, is echt dé plek voor iedereen die van een zonnig terras houdt! Bovendien hebben ze er super lekker eten. Lees snel verder om meer te lezen over deze hotspot.

De Girlscene redactie komt vaak bij Hotel de Hallen en Remise47. Niet alleen is het een fijne filmlocatie voor ons YouTube kanaal, ze hebben er ook een terras waar we na het filmen of na een lange werkdag kunnen aanschuiven! Zeker nu de lente en zomer steeds dichterbij komen weten we waar we een hapje en een drankje gaan doen: Remise47 it is.

De Hallen in Amsterdam zijn hot, maar misschien ken je het restaurant Remise47 nog niet. Deze hotspot vind je aan de achterkant van De Hallen. Wel zo fijn, want in de zomer is dit de plek om lekker op het zonnige terras te zitten. Het is echt een zonnige oase, omdat het terras op het zuiden ligt. Dus dat betekent lekker lang genieten van het zonnetje, terwijl je samen met je vriendinnen (of je moeder, zussen, collega’s…) wat eet en drinkt. Wij vinden Remise47 ook een goede plek om een wijntje of cocktails te drinken met de redactie of juist onze vriendinnen. De knappe bartenders zijn trouwens ook geen straf om naar te kijken. 😉

Praktische informatie over Remise47
Zitplaatsen: 150
Pluspunten: terras op het zuiden (dus lang zon), de groene binnentuin en het toegankelijke menu
Menu: van een gezond ontbijt tot een heerlijke soep of een lekker broodje tijdens de lunch. Ook ‘s avonds zit je hier goed voor een hamburger of pasta (aanrader!)
Adres: Bellamyplein 47, Amsterdam

Houd trouwens ook de specials van Remise47 in de gaten! Zo kun je in maart en april de lekkerste asperges bestellen, staat mei in het teken van kreeft en kun je in juli oesters proberen voor een euro. Wil je voor vertrek weten wat de laatste specials zijn? Check dan even Remise47 op Facebook.

Wat is jouw favoriete hotspot in Amsterdam?