News

Je raadt nooit wie het nieuwe gezicht van H&M is

Het is altijd leuk als een modemerk samenwerkt met sterren. Een merk dat vaak de handen ineen slaat met celebs is H&M. De modeketen heeft al campagnes gehad met Katy Perry, Beyoncé en Lana Del Rey, en heeft nu weer een nieuwe ster gestrikt! Deze ster is het gezicht van de nieuwe sportcampagne. Alleen hadden we déze samenwerking echt niet zien aankomen…

Bij een sportcampagne dan denk je al gauw aan een topmodel of een beroemde sporter, maar H&M is een heel andere kant op gegaan. Het gezicht van de nieuwe H&M sportcampagne is Caitlyn Jenner! Binnenkort zullen we de realityster met de sportieve kleding zien pronken op billboards en in tijdschriften. 

Veel meer informatie over de nieuwe samenwerking hebben we helaas niet. Gelukkig delen H&M en Caitlyn wel een backstage kiekje voor een sneak peek! En Caitlyn belooft op Twitter dat er gauw meer aan gaat komen… Nog even geduld dus! 

Dit is niet de eerste grote samenwerking voor Caitlyn. De realityster krijgt ook een eigen MAC-lipstick waarvan de opbrengsten naar een goed doel voor de transgendergemeenschap gaat. 

Wat vind jij van deze samenwerking? Is het een goede match of niet?