Celebs

Wie rockt de look?

Celebrities en modellen voelen altijd de druk om er goed uit te zien. De paparazzi liggen namelijk overal op de loer! Wekelijks worden de celebs gesnapt in hun dagelijkse outfit. Girlscene zet elke week de verschillende looks op een rij, van Romee Strijd en Kylie Jenner tot Shay Mitchell en Bella Hadid. Het is aan jullie om te stemmen: Wie rockt de look en wie slaat de plank volledig mis?

Het voordeel als je zus en jij allebei model zijn? Dat jullie voor werk worden overgevlogen naar Parijs! De zusjes Hadid zijn beide geboekt voor meerdere modeshows voor Paris Fashion Week. Als ze niet op de catwalk paradeerden, maakten ze de Parijse straten onveilig. Uiteraard gehuld in een super stijlvolle outfit. Bella draagt een seethrough top met daaronder een kanten beha en een vintage Levi’s broek. Eyecatcher van deze look zijn haar handtasje met chain en stoere leren jack.

Dat het leven van een topmodel niet altijd over rozen gaat, bewijst deze foto. Gigi Hadid had het super druk tijdens Paris Fashion Week en kwam daardoor bijna te laat op een rehearsel van een modeshow. Gelukkig heeft Gigi wel een prachtige outfit aan. Het topmodel draagt een klassieke cape van Burberry met een leren broek en high heels van Giambattista.

Spiegelselfie’s zijn Kylie Jenners signature. Ook al zien we haar gezicht niet, toch weten we dat zij het is! De realityster heeft een chilldag en heeft daarvoor een comfortabele outfit aangetrokken. Kylie draagt een simpele tee met opdruk, zwarte legging (ja, die dragen de Kardashian/Jenners gewoon als broek) en sneakers. Qua accessoires kiest ze voor een beanie, gouden horloge en rugzak van Louis Vuitton.

Shay Mitchell weet ons altijd jaloers te maken met haar prachtige foto’s. Wat is dit weer een mooi kiekje! Shay poseert voor een muur in een outfit die zo de catwalk op zou kunnen. De outfit is samengesteld door een stylist, want de actrice staat deze maand met een fotoshoot in de Amerikaanse Glamour! Ze draagt een leverkleurige body met een prachtige rok met details aan de onderkant. Super mooi!

Zulke muren vragen toch om een outfitfoto! Gelukkig is Romee Strijd het daarmee eens. Het topmodel gaat altijd in een perfect gestylde outfit de deur uit, want je weet maar nooit wanneer je op de kiek wordt gezet. Romee rockt de look met twee items van dit moment: een fur coat en flared jeans. Verder kiest ze voor hagelwitte sneakers, een it bag en of course een grote zonnebril.

Ook Hailey Baldwin is gespot in Parijs. Het topmodel loopt modeshows, maar maakt ook het Parijse nachtleven onveilig. Dit doet ze in een super sexy outfit. Hailey heeft geluk dat ze overal heen wordt gereden, want deze outfit lijkt ons toch iets te koud om lang mee over straat te lopen! Het vriendinnetje van Justin draagt een kort jurkje met laag decolleté en torenhoge stiletto’s. De high heels matchen goed met haar red lips!

Wie rockt de look? En wie slaat de plank helemaal mis?

Must reads 👀