News

De nieuwe hamburger van McDonald’s die je echt niet wil proberen

McDonald’s is natuurlijk bekend van de heerlijke hamburgers. Cheeseburgers, Big Mac’s, Quarter Pounders en nog veel meer. We are lovin’ it! Het nieuws wat McDonald’s vandaag naar buiten brengt is wel heel bijzonder. Ze gaan een nieuwe Big Mac lanceren en die valt niet helemaal in het standaard rijtje burgers. Ben jij benieuwd naar deze nieuwe bizarre burger? Lees snel verder!

De nieuwe burger wordt beschreven als een nieuwe, verfrissende manier om je McDonald’s maaltijd mee af te sluiten. Het geeft je een frisse adem waardoor het dus de perfecte afsluiter zou moeten zijn. De kleur schrikt je in het begin misschien even af, maar het schijnt helemaal top te zijn. Oké, we gaan je niet langer in spanning houden. De nieuwe burger van de McDonald’s is de…

Spearmint-After Dinner Big Mac!

Wat?! Ja, het is echt waar. Het broodje bestaat uit sesam en mint en er zit spearmintolie in de kaas. Zelfs in de burgers zit mint verstopt en om het geheel af te maken heeft de saus een frisse mintsmaak. Hierdoor kun je je maaltijd dus helemaal afsluiten door een soort van burger te eten die smaakt naar pepermunt. Zoals wij al zeiden, de burger is groen. Het broodje is groen en zelfs het vlees heeft een groene kleur.

Wij weten niet zo goed wat we van deze burger vinden.

Wat denk jij van deze burger? Lijkt het je lekker of juist totaal niet?

Bron

Must reads 👀