Beauty

6 musthave beautyproducten voor een mooie glow

Toegegeven: op de Girlscene redactie kunnen we echt niet zonder mascara, maar highlighter staat sowieso op de tweede plek. Met een mooie glow op de wangen is je look helemaal af en bovendien zie je er daardoor net wat frisser en gezonder uit. Maar wat zijn nu echte musthave producten? Girlscene zet 6 budget favorieten op een rij.

Van highlighters krijgen we op de Girlscene redactie geen genoeg! Stiekem zitten onze make-uptasjes vaak ook vol met verschillende highlighters. Guilty. We zwijmelen weg bij de luxe highlighters van Dior en Chanel, maar highlighters hoeven eigenlijk helemaal niet duur te zijn. Op de Girlscene redactie hebben we nieuwe varianten binnengekregen en onze vijf favorieten delen we graag met je.


Essence Lights of Orient Highlighter Stick in 01 Golden Gate To Orient

Prijs: €3,99

De verpakking en de kleur maken deze nieuwe highlighter stick van Essence echt een pareltje. Bovendien is zo’n stick weer eens wat anders dan een poeder! Je highlighter zit er binnen 3 seconden op en de gouden glans is erg universeel, waardoor (bijna) iedereen deze kleur kan dragen. Vervaag de highlighter met je vinger of een vochtige Beautyblender en je bent good to go.


Essence Lights of Orient Bronzer in Sunkissed Beauty 

Prijs: €3,39

Een glans op je wangen hoeft niet per se goud, zilver of rosé te zijn. In de zomer is een glans in de vorm van een bronzer namelijk ook heel mooi. Eén van de mooiste budget bronzer/highlighter is absoluut die van de Essence Lights of Orient. De buitenkant is een bronzer en in het midden vind je de highlighter. Als je de kwast over de hele bronzer haalt krijg je niet alleen een warmere huid, maar ook een glans.


Catrice High Glow Mineral Highlighting Powder in Light Infusion

Prijs: €4,99

Hoe prachtig is deze highlighter van Catrice?! Het is een bijzondere kleur, want hoewel het warm oogt is de highlighter meer een mix tussen goud en zilver. Daardoor kan bijna iedereen deze highlighter gebruiken! Het is subtiel genoeg voor overdag, maar als je ‘m extra aanzet geeft het ook een mooie glans voor ‘s avonds.


MUA Undress Your Skin Shimmer Highlighter in Opalescent Amber

Prijs: €5,99

MUA heeft fijne highlighters voor een goede prijs! Vooral de Undress Your Skin Shimmer Highlighters zijn het proberen waard. Girlscene’s Renée heeft bijvoorbeeld de rosé gouden highlighter uit de collectie in huis en meiden met een donkere huid kunnen nu met Opalescent Amber aan de slag. Deze perzikroze highlighter is perfect voor een donkere huidskleur.


MUA Highlight Shimmer Stick

Prijs: €5,99

Naast een poeder highlighter is een stick ideaal als je van heel veel glans houdt. En suprise, surprise: dit is de tweede MUA highlighter in het rijtje! Zo’n stick kun je rechtstreeks op de huid aanbrengen en vervolgens blenden met je vingers of een Beautyblender. Let wel op dat deze MUA highlighter meer koel dan warm is, dus als je een huid met olijfkleurige ondertonen hebt complementeert deze kleur jouw huid minder goed. Op een lichtere en koele huidskleur staat deze highlighter wel heel mooi.


MUA Bronze & Sculpt Contour Kit

Prijs: €7,49

Tot slot eindigen we met de MUA Bronze & Sculpt Contour Kit. Deze kit is erg handig als je niet alleen een mooie glans wil, maar ook je gezicht wil shapen. De donkere kleur breng je aan waar je wil contouren en de highlighter zet je aan op de delen van je gezicht die je naar voren wil brengen. Wist je dat je met de donkere kleur ook je huid een zomers tintje kunt geven? Breng een klein beetje aan op de jukbeenderen met daaroverheen de highlighter voor een mooie zomerse gloed.

Welke beautyproducten gebruik jij voor een mooie glans?