Beauty

9 bizarre beautybehandelingen die je niet wil proberen

Een egale huid en glanzend haar krijg je niet vanzelf. Door de juiste verzorging kun je de beste versie van jezelf worden. Nu denk je waarschijnlijk aan goede crèmes en voedende haarproducten, maar sommige vrouwen gaan nog veel verder. Zij hebben werkelijk alles over voor een verzorgd uiterlijk. Maakt niet uit wat er aan te pas komt. Van een placenta tot stierensperma, dit zijn de meest bizarre beautybehandelingen die er zijn.

Slakkenmasker
Zou je een slak oppakken als je er één zag? Waarschijnlijk niet en zou je er juist met een boog omheen lopen. Maar sommige mensen laten meerdere slakken vrijwillig op hun gezicht zetten. Kun je het je voorstellen dat er slakken over je gezicht gaan… wij niet! Maar het is allemaal voor het goede doel, want het slakkenslijm schijnt super goed te zijn voor je huid. Het slijm bevat veel proteïne, wat de collageenproductie van de huid bevordert. In Azië is slakkenslijm voor de huid de normaalste zaak in de wereld, daar kun je maskers en crèmes met slakkenslijm kopen. Zou slakkenslijm op je gezicht durven smeren?

Bloedzuigers
Het geheim van de eeuwige jeugd? Dat zouden zomaar bloedzuigers kunnen zijn. Demi Moore, die maar niet ouder lijkt te worden, doet regelmatig een behandeling waarbij ze bloedzuigers op haar lichaam aanbrengen. De bloedzuigers zuigen bloed op. Dit schijnt veel voordelen te hebben zoals het lichaam ontgiften, huidziektes genezen, gesprongen adertjes verminderen, de bloedsomloop versnellen en de stolling van het bloed verbeteren.

Stierensperma
Droom jij van gezond en glanzend haar? Dan is er een aparte beautybehandeling die je eens kan proberen. Volgens sommige vrouwen is stierensperma hét geheim van prachtig haar. Het versterkt de haarwortels, stimuleert de groei en hydrateert het haar. Tja, je moet wat overhebben voor een mooie coupe!

Bloedbehandeling
De wereld was in shock toen Kim Kardashian een selfie deelde van een ehhh… aparte beautybehandeling die ze onderging. Kim is gek op bloedbehandelingen, ook wel de vampierbehandeling genoemd. Tijdens de behandeling nemen ze bloed af van je arm. Dit bloed injecteren ze vervolgens in je gezicht. Dit zou je een stralende en frisse huid moeten geven.

Vagina stomen
Heb je last van menstruatiepijn, wil je jouw vruchtbaarheid een boost geven of wil je van alle bacteriën af down under? Dan is het misschien een goed idee om je vagina te stomen. Het werkt als volgt: Je kookt water en giet dit in een grote pan met speciale kruiden. Vervolgens ga je gehurkt boven de pan hangen zodat je vagina de kruiden goed kunnen opnemen. Hierna zou je vagina weer helemaal blij en gezond zijn.

Slangenmassage
Een massage is de ultieme manier om te ontspannen. Maar als er slangen in het spel zijn dan betwijfelen we of je wel zo goed kan ontspannen. Toch zijn er echte daredevils die zich wagen aan een slangenmassage. Voor de massage worden de slangen gevoerd met kippen, dus je hoeft je geen zorgen te maken dat ze hongerig zijn terwijl ze je moeten laten ontspannen ;-).

Bijengif
Niemand wil gestoken worden door een bij. Zou je denken. Kate Middleton is één van de vrouwen die zich expres laat spuiten door een bij. Voor haar trouwdag bijvoorbeeld! Bijengif schijnt namelijk hét geheim te zijn van een jonge huid. Het gif vermindert fijne lijntjes, rimpels en littekens. Het werkt als een soort botox, maar dan minder heftig.

Botox in je voeten
Vrouwen hebben een haatliefdeverhouding met hakken. Het staat super sexy en vrouwelijk, maar… die PIJN! Als je meer dan één meter loopt dan voel je het meteen aan je voeten. Hier is een beautybehandeling op verzonnen. Vrouwen laten botox in de bal van hun voeten spuiten in de hoop om minder pijn te krijgen als ze op hakken lopen.

Schapenplacenta
Kan jij huid wel een oppepper gebruiken? Dan is een masker van schapenplacenta wel iets voor jou. De placenta belooft de huid intens te hydrateren en de collageenproductie te bevorderen. In Amerika schijnt het een populaire beautybehandeling te zijn. Ehhh, no thanks.

Wat is volgens jou de meest bizarre beautybehandeling?

Bron, bron, bron

Must reads 👀