News

De gênante foto’s van Taylor Swift die niemand heeft gezien

Is het al Throwback Thursday? Niet helemaal, maar er is een foto van Taylor Swift opgedoken die we zo graag met je willen delen. Vroeger, toen de Nederlanders MSN hadden en de Amerikanen uren besteden aan MySpace, was Taylor Swift – toen nog onbekend – daar actief. En nu is dus een super throwback foto van haar MySpace op het internet verschenen die je echt even moet zien.

Tegenwoordig weet Taylor Swift wel wat ze moet plaatsen op social media. Van het cadeau dat ze kreeg van vriendje Calvin Harris om te vieren dat ze 1 jaar een relatie hebben tot haar vriendinnengroep die absoluut #squadgoals zijn: Taylor deelt de leukste kiekjes met haar volgers op Instagram. Maar niet altijd waren haar foto’s perfect gestyled. Een jaar of tien geleden gaf ze er minder om of ze flatteus op de foto stond, zoals je op haar oude MySpace foto kon zien.

Kijk maar mee naar TayTay’s oude MySpace foto:

Ahhhh, kijk hoe jong en cute Taylor hier is! Ze rockt haar blonde krullen, een klassieke duckface en haar gele Garland Elementary Spelling Bee Champion T-shirt. Is ze niet mega veranderd nu ze een grote popster is?

Ook deze foto van Taylor is opgedoken… Zo heb je haar echt nog nooit gezien!

Wat vind jij van deze MySpace foto van Taylor Swift?

Bron

Must reads 👀