Films & Series

Dit Game Of Thrones personage keert terug in het nieuwe seizoen!

Nog heel even wachten en het nieuwe seizoen van één van onze favoriete series gaat weer van start. 24 april staat groot omcirkeld in de agenda, want dan is Game Of Thrones weer te zien! Door dit nieuws kunnen we al helemaal niet wachten op seizoen zes, het is namelijk bevestigd dan een belangrijk personage terugkeert in de serie… JAAA! 

Oké, dit hadden we wel een beetje zien aankomen maar nu is het dan eindelijk bevestigd. Kit Harington keert terug in Game Of Thrones! Dit moét wel het beste serienieuws van 2016 zijn. Vorig seizoen eindigde voor Jon Snow fans op z’n zachtst gezegd ellendig, in een hartverscheurende scène zagen we hoe ons favoriete personage het loodje legde. 

Gelukkig was dat dus niet de allerlaatste scène die we met Jon Snow zagen. Kit Harington bevestigt aan Time Out dat hij in het nieuwe seizoen te zien zal zijn. Maar er zit een addertje onder het gras. Helaas ladies, Jon Snow is wel écht dood. ‘Er zijn enkele scènes van me gefilmd dat ik dood ben’, zei Kit. ‘Het is één van mijn beste acteerprestaties’, grapte hij.

Dat Jon Snow terugkeert is voor sommige fans niet echt een verrassing, omdat de acteur op de set van het nieuwe seizoen was gespot. Kit ontkende alle geruchten toen, dus we zijn blij dat het eindelijk bevestigd is. Emilia Clarke (Daenerys Targaryen) geeft ons nog een beetje meer hoop, zij denkt dat er 50% kans is dat hij voorgoed terugkeert.  ‘Er zijn nuttige mensen die hem terug tot leven kunnen wekken.’

In hoeveel afleveringen Jon Snow te zien zal zijn, is nog niet bekend. Afwachten tot 24 april! 

Wat vind jij van dit nieuws? Hoop jij dat Jon Snow weer tot leven gewekt wordt?

Bron

Must reads 👀