Lifestyle

Ken jij deze iconische 90’s nummers nog?

Het is throwback tijd! De jaren ’90 was qua muziek geweldig. Cd’s van de Spice Girls en Backstreet Boys draaiden we grijs in onze cd-speler en ook de songteksten van Atomic Kitten kenden we van voor naar achter. Daarom leek het ons een leuk idee om de favoriete jaren ’90 nummers van de Girlscene redactie op een rijtje te zetten. Luister maar mee.

Weet je nog dat de jaren ’90 in het teken stond van de boybands en meidengroepen? Bij de Girlscene redactieleden thuis hadden we onze deuren volgeplakt met posters van onze favoriete artiesten die we uit de Hitkrant scheurden. Dat was nog eens een goede periode! Tijd voor een throwback lijstje.

Deze week ga je met Qmusic tijdens de Top 500 van de 90’s terug in de tijd voor een trip down memory lane. Vanaf vandaag tot en met vrijdag kun je meezingen met de leukste liedjes van Destiny’s Child, ‘N Sync, Westlife, TLC en alle andere 90’s toppers. Wij zetten onze favorieten alvast op een rij!

2 Unlimited – No Limit

Atomic Kitten – Eternal Flame

Jennifer Lopez – Waiting For Tonight

Spice Girls – Wannabe

Britney Spears – Baby One More Time

No Doubt – Don’t Speak

Five – Keep On Movin’

Backstreet Boys – I Want It That Way

Ben je alweer helemaal in de 90’s sferen?! Je kunt nog tot en met vrijdag genieten van alle muziek van toen op Qmusic. Bovendien maak je kans om aanstaande donderdag 17 maart bij de speciale 90’s editie van the Qube zijn! De Girlscene redactie is al een paar keer in the Qube geweest en dat was onwijs leuk, dus daar wil je zeker bij zijn. Ga naar qmusic.nl om erachter te komen hoe je een plekje kunt bemachtigen. 

Wat is jouw favoriete jaren ’90 nummer?

*Dit is een advertorial