News

Gossip Girl(scene) week 9

Nieuwe week, nieuwe gossip-update vanuit celebville. Met deze week onder andere: er zijn twee nieuwe Hollywoodstellen, Lena Dunhams lichaam is te erg gephotoshopped, Ariana Grande legt uit waarom ze de titel van haar album heeft veranderd en is de relatie van Liam Payne en Cheryl Cole een publiciteitsstunt?

Deze week werd bekend dat Liam Payne en Cheryl Cole een setje zijn. Een opmerkelijk stel, want Cheryl is maar liefst tien jaar ouder en zij moest zijn zangkunsten beoordelen toen hij meedeed aan X-Factor. Maar als het echte liefde is, wie zijn wij dan om daarover te oordelen? Toch gelooft niet iedereen in het sprookje. Mark Borkowski, die al 30 jaar in de pr werkt, is er heilig van overtuigd dat het een publiciteitsstunt is. Hij claimt dat de twee een relatie faken omdat ze hun succes dreigen kwijt te raken. Bovendien hebben Cheryl en Liam hetzelfde management. Verdacht…

Lena Dunham is boos. De actrice is trots op haar lichaam en daarom was ze not amused toen ze zichzelf op een Spaanse cover zag. Wat bleek? Haar lichaam is zo erg bewerkt met Photoshop dat het helemaal niet meer op Lena lijkt! “Dit blad heeft meer gedaan dan de gebruikelijke bewerkingen die met photoshop worden uitgevoerd. Als je houdt van wat ik doe, waarom zou je dan niet eerlijk zijn tegen je lezers?”, schrijft de actrice op Instagram. Respect voor Lena!

It’s official! Katy Perry en Orlando Bloom zijn een setje. De twee werden voor het eerst samen gespot tijdens een Oscar-feestje. Er gingen meteen geruchten over een romance en blijkbaar zaten we goed, want Katy en Orlando zijn deze week naar buiten getreden als koppel. De lovebirds zijn op vakantie in Hawaï en zijn intiem gefotografeerd. Ze liepen hand in hand over het eiland en raakten elkaar vaak aan. “Ze vonden het prima dat iedereen hen als een koppel kon zien. Ze toonden veel affectie,” meldt een bron. Wij vinden Orty een leuk stel!

Nog meer liefdesnieuws: Amanda Seyfried is weer bezet! De actrice heeft na de breuk met Justin Long de liefde weer gevonden. Ze is verliefd geworden op haar tegenspeler in The Last Word, Thomas Sadoski.

Ariana Grande’s album laat lang op zich wachten. Het album zou allang uit moeten zijn, maar de zangeres was er toch niet tevreden over. Ze heeft de naam van het album veranderd van ‘Moonlight’ in ‘Dangerous Woman’. Ariana verklaart nu waarom ze dat heeft gedaan. “Moonlight is een prachtig liedje en het is een mooie titel. Het is heel romantisch. Maar Dangerous Woman klinkt veel sterker,” zegt de zangeres.

Hoera! Er komt een High School Musical 4! Fans van de voorgaande films zijn wel een beetje teleurgesteld, want er zullen nieuwe gezichten komen. Dat betekent dat Zac Efron en Vanessa Hudgens niet in de film zullen verschijnen. Maar toch… we kunnen niet wachten!

Until next week,
XOXO Girlscene

BronBronBron, Bron, Bron