News

Droombaan: jij kan kattenoppas in een kattencafé worden!

Vind je spinnen het mooiste geluid wat er is en zou je de hele dag katten kunnen aaien? Dan zou je het vast niet erg vinden om hier betaald voor te krijgen. Een kattencafé is op zoek naar kattenoppassers! Het is de bedoeling dat je met ze speelt en ze alle aandacht geeft die ze nodig hebben. Eigenlijk moet je ze de gelukkigste katten ter wereld maken! Maar als echte cat lover is dat natuurlijk geen probleem ;-). Het beste van alles? Het kattencafé is dichter in de buurt dan je denkt… Waar wacht je nog op!

Een kattencafé is al het geniaalste concept ooit, maar dit bijbaantje is ook behoorlijk briljant. In een kattencafé kun je genieten van een kop koffie terwijl je een pluizig beestje aait. Het is al leuk om hier als klant te komen, maar werken in een kattencafé is nog beter! Al helemaal als je je volledig op de katten mag richten. En laat daar nou net een vacature voor zijn!

In kattencafé Manchester zoeken ze naar kattenoppassers die ‘zorgen voor het welzijn van de Machester Cat familie’. Je geeft de dieren te eten, kamt ze, speelt met ze en ja, de kattenbakken verschonen hoort er ook bij. Maar goed, je krijgt er ook €10 per uur voor! En laten we eerlijk zijn, dit baantje is zo fantastisch dat we het ook gratis zouden doen! 

View post on Instagram
 

Mocht je willen solliciteren dan moet je snel zijn (en een ticket naar Manchester boeken), want er zijn veel aanmeldingen! Als je het niet wordt, treur dan niet want er zijn maar liefst twee kattencafé’s in Nederland. Hopen dat deze café’s binnenkort ook zo’n vacature hebben!

Zou jij dit bijbaantje willen hebben?

Bron

Must reads 👀