Lifestyle

Ariana Grande lekt foto van haar nieuwe album!

Fans van Ariana Grande kunnen al weken niet meer rustig slapen: wanneer komt dat nieuwe album uit?! De zangeres heeft haar nieuwe plaat uitgesteld en zelfs de naam veranderd. Gelukkig ligt Ariana wel een tipje van de sluier op… met een onthullende foto! Door dit kiekje krijgen we nóg meer zin in Ariana’s nieuwe album… 

Afgelopen dinsdag deelde Ariana al een klein stukje van haar zangkunsten via Twitter en wow: she kills it! Hoewel het maar 24 seconden zijn, worden wij al helemaal enthousiast. Het klinkt onwijs mooi! Je kunt het hier terugluisteren:

pic.twitter.com/Mh85BkNG6E

— Ariana Grande (@ArianaGrande) March 1, 2016

Maar gisteren besloot the queen om haar fans nog wat meer geven. Via Instagram deelt ze een foto van haar in een bunny-suit! Het bijschrift bij de foto? ‘DW coming soon’. DW staat voor Dangerous Women, de naam van haar nieuwe album. Aah! We can’t wait! En hoewel een konijnenhoofddeksel van latex ons niet heel comfortabel lijkt, rockt ze deze look hard. Ze ziet er super sexy uit! Maar goed, wanneer ziet Ariana er niet sexy uit, toch?

Ook plaatste ze een foto in dezelfde look achter een kaptafel met als onderschrift: ‘I’m not saying I’m Wonder Women, I’m just saying no one has ever seen me and Wonder Women in the same room – Anonymous.’ We zijn benieuwd of de bunny-look een terugkomend item is op het hele album!

Hoewel Ariana’s nieuwe album eigenlijk Moonlight zou gaan heten, en al zo was aangekondigd,  besloot ze last minute de naam te veranderen in Dangerous Women.

Een van de nummers op haar nieuwe album ken je waarschijnlijk al: Focus lanceerde ze een tijdje terug. Arianators wachten al sinds de release van dit nummer op het nieuwe album. Geruchten gingen dat het in januari uit zou komen, but we’re still waiting! Ze deelde eerder al op Twitter dat ze het album niet wil haasten en er het beste van wil maken, dat verklaart waarschijnlijk waarom het zo’n tijd duurt voordat het helemaal af is. Toch hopen we stiekem dat er snel aankomt. Houd ons niet langer in spanning, Ariana!

Ook deelde ze dat niet het hele album gaat klinken als Focus. Tegen Entertainment Online vertelde ze dat het nummer een perfecte overschakeling is van haar tweede naar haar derde album. ‘It sounds like the goodbye to the last album and hello to the new.’ Daarnaast zegt ze dat Dangerous Women het beste album tot nu toe wordt en maakt ze ons eigenlijk alleen maar nieuwsgieriger!

Wil je Ariana zelf over haar nieuwe album horen? Bekijk dan deze twee video’s van een livechat van afgelopen maandag!

Watch on YouTube

Watch on YouTube

Wat denk jij, komt het album snel uit of gaat het nog even duren?

Bron

Must reads 👀