Beauty

Is deze deodorant de beste ooit?!

De Girlscene redactie stond afgelopen week een leuke challenge te wachten. We houden wel van een goede challenge, dus uiteraard zeiden we ‘ja’ toen Odorex ons vroeg om hun deodorant te testen. Maar deze uitdaging was iets anders dan anders: we mochten de deodorant alleen onder onze rechteroksel testen. Hoe dat eraan toeging lees je in het artikel!

De Girlscene redactie heeft onlangs een week lang de Odorex Ultra Protect Cleargel deodorant getest en jij kunt ‘m ook testen. Lees dus vooral even door om erachter te komen hoe jij de deodorant gratis in huis kunt halen, maar eerst delen we graag onze ervaringen!

Wij zijn altijd on the go en daarom is het voor ons belangrijk om een goede deodorant te gebruiken. Helemaal omdat we vaak van de ene kant van Amsterdam naar de andere kant crossen op onze fiets en tja, als Sweaty Betty’s komen we dan graag wel droog en fris aan op locatie als je snapt wat we bedoelen. 😉 We zijn niet dol op zweten en ongewenste geurtjes, daarom is een deodorant die goed beschermt erg belangrijk. Odorex Ultra Protect Cleargel belooft zo’n deodorant te zijn.


Odorex Ultra Protect Cleargel – de belofte

We werken, we sporten en we gaan naar feestjes. Laat daar deze Odorex deodorant perfect voor zijn! Het belooft je 48 uur te beschermen tegen geurtjes en vochtige oksels waardoor je je altijd fris voelt. Klinkt goed. Als je de dop van de verpakking haalt zijn we blij verrast: we zien puntjes. Uit die puntjes komt vervolgens een gel als je aan de draaidop onder de deodorant draait. Uit ervaring weten we dat dit beter beschermt dan een gemiddelde deodorant.

Odorex Ultra Protect Cleargel – de test
In de bijsluiter staat dat deze deodorant geschikt is voor mensen die bovengemiddeld transpireren, maar ook voor mensen die op bepaalde momenten meer zekerheid willen. Kijk, dat bevalt ons wel. Want toegegeven, we transpireren best veel. 😉 De Odorex Ultra Protect Cleargel gebruiken we ‘s avonds op een schone, droge oksel. Het schijnt dat de deodorant goed z’n werk doet als het opgenomen wordt als je rust, vandaar dat dit een goed moment is. De volgende dag ben je dan gewoon beschermd.

Deze deodorant hebben we dus een week lang op onze rechteroksel getest. Aan de linkerkant gebruikten we een normale deodorant. En eerlijk? Op ‘rustige’ dagen met matige beweging merkten we niet veel verschil. Het was niet alsof de ene oksel veel natter was dan de ander. Het verschil merkten we wel later in de week toen we een lesje Hot Yoga deden. Zoals de naam doet vermoeden zweet je je dan een ongeluk, daar kan geen deodorant tegenop. Maar we merkten ook het verschil in de sportschool en na lange fietsritjes: we zweten alle drie (Danique, Emma en Renée) makkelijker door een normale deodorant heen, terwijl Odorex ons langer droog houdt. Bovendien stinken we niet enne… Dat is best mooi meegenomen. 

Het klinkt heel ranzig, maar we hebben ook een ruiktest gedaan. Tja, we moeten de deodorant goed testen, toch? 😉 Aan het einde van de dag ruik je geen vieze geurtjes onder de rechteroksel, terwijl de linkerkant niet meer zo fris ruikt als na het douchen. Met andere woorden: zo’n deodorant in gelvorm presteert beter dan een normale deodorant!


Probeer zelf de Odorex Ultra Protect Cleargel

Wij gebruiken de Odorex Ultra Protect Cleargel inmiddels nog steeds, maar jij kunt ‘m ook testen! Wil jij de uitdaging aangaan om de deodorant te testen en zelf te ondervinden hoe (goed) het werkt? Meld je aan op www.odorex.nl en ontvang de ultra bescherming gratis thuis.

Odorex Ultra Protect Cleargel kost €5,99.

Wat vind jij van Odorex deodorant? Ga jij ‘m aanvragen?

*Dit is een advertorial

Foto’s door Cassandra